ŠOKIRAO OBOŽAVATELJE

Ben Stiller otkrio svoju borbu s rakom

04.10.2016 u 18:12

Bionic
Reading

Pedesetogodišnji američki glumac ispričao je kako mu je prije dvije godine dijagnosticiran agresivni oblik raka prostate. Otkrivanje bolesti u ranom stadiju i hitna operacija spasili su mu život

U posljednjem intervjuu u showu Howarda Sterna slavni američki komičar Ben Stiller (50) priznao je kako je prije dvije godine prolazio kroz teško razdoblje. Naime, tada mu je otkriven agresivni oblik raka prostate. Zahvaljujući činjenici da je bolest otkrio u ranom stadiju prostata mu je uklonjena, a metastaza nije imao. Danas poručuje svim muškarcima da ne zaobilaze pregled prostate jer im može spasiti život. Stiller je otkrio rak na sistematskom pregledu koji je želio izbjeći, no poslušao je savjet svog doktora.

'Kad sam dobio nalaze, bio sam šokiran. Vijest je došla kao grom iz vedra neba', rekao je glumac, dodavši da su rak prostate uz njega pobijedili John Kerry, Jon Torre, Mandy Patinkin i Robert DeNiro.

'U cijeloj toj situaciji imao sam sreće. U lipnju su mi dijagnosticirali rak, a već u rujnu nakon operacije nalazi su bili čisti', kaže Stiller, dodavši kako su ta tri mjeseca za njega bila paklena.


Stiller sa suprugom Christine Taylor, s kojom je u braku već 16 godina