NIŠTA OD KONCERATA

Bare ostaje u pritvoru još 20 dana

22.04.2010 u 20:01

Bionic
Reading

Vinkovački pjevač Goran Bare ostat će u pritvoru u Remetincu još 20 dana, a toliko vremena ima Državno odvjetništvo da odluči o podizanju optužnice

Glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu, Krešimir Devčić, rekao je da će o Baretovoj sudbini odlučiti Državno odvjetništvo na kojemu je da podigne optužnicu, prenosi 24sata.

Pjevač se iza rešetaka našao prije gotovo dva tjedna nakon što je u podstanarskom stanu u Novom Zagrebu pretukao curu Željku Matković. Kako piše 24sata, ona je jučer dala iskaz na sudu, kao i vještaci, no javnost i dalje ne smije znati koja je kvalifikacija Željkinih ozljeda.

No prema pisanju medija od prije deset dana, Željka je nakon svađe završila u KBC-u Rebro zbog ozljede glave te joj je tada navodno dijagnosticirano nagnječenje mozga.

Sud je Baretu odredio mjesec dana pritvora zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke, ali i ponavljanja djela. Najviše će zbog toga izgubiti bend i Bare kojima je otkazano već nekoliko koncerata.

Goran Bare je 29. travnja trebao nastupiti u klubu Boogaloo kao poseban gost grupe Picksiebner, a dan nakon je u istom klubu samostalnim koncertom trebao proslaviti 30 godina karijere. Čini se da je Baretova karijera zasad u stadiju mirovanja.