PRITVOR DO 15 DANA

Bare je djevojku udario u samoobrani?

14.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Goran Bare, koji je u ponedjeljak navečer teško ozlijedio svoju djevojku Željku Matković u njihovom unajmljenom stanu zadavši joj udarac u glavu, Odlukom Prekršajnog suda u Zagrebu ostaje u pritvoru do 15 dana, dok se ne utvrdi težina ozljeda njegove djevojke

Navodno je Goran odlučio prekinuti njihovu vezu što je nju toliko uznemirilo da ga je fizički napala i počela daviti nakon čega ju je Bare potiljkom nekoliko puta udario u glavu.

Sukob je navodno započela Željka Matković u trenutku kada joj je Bare rekao da želi prekinuti vezu i odseliti se iz njihova unajmljenog stana, piše Večernji list. Ona je, navodno, tada izgubila kontrolu, s leđa ga zgrabila za vrat i počela daviti, nakon čega ju je Bare potiljkom nekoliko puta udario u glavu. 

Prema njihovim informacijama, Bare ima modrice i podljeve, a njegova odvjetnica Jadranka Sloković zatražila je da ga pregledaju liječnici, jer sumnja u napuknuće rebra.

Večernji list piše da su Baretovi poznanici iznenađeni ovim događajem jer, kažu, on nikada nije bio sklon nasilju i nikada nije tukao žene.

Veza između rokera i bivše novinarke počela je, piše Večernji list, početkom kolovoza, a upoznali su se u KB Sestre milosrdnice, gdje su oboje bili na liječenju od ovisnosti. 

Bare je nakon ispitivanja u policiji odveden na Prekršajni sud, gdje je dočekao suca, a Željka Matković će nakon puštanja iz bolnice također biti prekršajno obrađena zbog nasilja u obitelji.