STIGLA PRINOVA

Bar Refaeli rodila kćerkicu Liv

12.08.2016 u 19:21

Bionic
Reading

Jedna od najljepših manekenki svijeta Bar Refaeli jučer je u Tel Avivu rodila djevojčicu Liv. Nakon veze s holivudskim glumcem Leonardom DiCaprijom, Bar je pronašla sreću s izraelskim poduzetnikom Adijem Ezrom za kojeg se udala u rujnu prošle godine, a rođenje kćeri kruna je njihove ljubavi

U bolnici Ichilov Tel Avivu jučer je na svijet stigla malena Liv Ezra, kći lijepe Bar Refaeli i njezina supruga, izraelskog poduzetnika AdijaEzre. Kako prenose izraelski, ali i svjetski mediji, malena Liv bila je teška 3.180 grama, a majka se nakon porođaja osjeća dobro.

3 to 9 months of JUST DOING IT ✔️

Videozapis objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

Cijelu trudnoću Bar Refaeli je vježbala

Jedna od najljepših manekenki svijeta koja je, osim u modnom svijetu, bila poznata i kao dugogodišnja djevojka Leonarda DiCaprija, nakon prekida veze s holivudskim glumcem, sreću je pronašla u rodnom Izraelu s deset godina starijim poduzetnikom Adijem Ezrom. Njihovo je vjenčanje bilo tradicionalno - po židovskom obredu, a zanimljivo je kako je par platio vlastima da zatvore zračni promet iznad odmarališta gdje je održano vjenčanje kako bi imao potpunu privatnost.

Fotografija snimljena svega nekoliko dana prije porođaja

You can come out now .. I'm ready. And heavy.

Fotografiju objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

'Možeš sada 'izaći'. Ja sam spremna, i debela', napisala je Bar Refaeli na Instagramu

Prošle godine njezino ime se i u negativnom kontekstu spominjalo u medijima, kada su ona i njezina majka Zipora uhićene zbog utaje poreza, točnije zbog neprijavljivanja milijuna dolara prihoda i ostalih luksuznih stvari koje posjeduju. Nakon što su platile jamčevinu u iznosu od 130 tisuća dolara i obvezale se da u idućih šest mjeseci neće napustiti Izrael bez dozvole vlasti, puštene su iz zatvora.

Do Not Disturb ⏳

Fotografiju objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

It's difficult to hug these days. #StuckInTheMiddle

Fotografiju objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

Sa suprugom Adijem Ezrom

Shabbat Shalom ???? weekend of love ??

Fotografiju objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

I want to marry you. Everyday. All over again. ??

Fotografiju objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

Tradicionalno židovsko vjenčanje

Nedugo nakon toga Bar je objavila sretnu vijest, da očekuje prvo dijete sa svojim suprugom. Cijelu svoju trudnoću 'dokumentirala' je fotografijama koje je dijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu

First day of summer reminds me of bikinis that no longer fit ?? #babycoming

Fotografiju objavljuje Bar Refaeli (@barrefaeli)

Bar Refaeli jedna je od najljepših žena svijeta

372757,307114,240957,197419