SUBOTNJI KONCERT

Bajaga i agencija DIK donirali 30 ulaznica Domu u Nazorovoj

13.11.2009 u 13:06

Bionic
Reading

Koncertna agencija DIK-koncert je zajedno s Bajagom i Instruktorima odlučila donirati 30 ulaznica za subotnji koncert štićenicima zagrebačkog Dječjeg doma u Nazorovoj ulici

U sklopu obilježavanja 25-godišnjice djelovanja beogradska grupa Bajaga i Instruktori nastupit će u petak, 20., i subotu, 21. studenog, u KC Dražen Petrović u Zagrebu.

Dječji dom Zagreb u Nazorovoj ulici brine o djeci bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja su ovom prilikom izrazila želju da prisustvuju koncertu. No, zbog skromnih financijskih mogućnosti karte si nisu mogli priuštiti. Stoga su organizatori u dogovoru s bendom izdvojili 30 karata za subotnji koncert samo za njih.

Ravnateljica Doma Jasna Ćurković-Kelava vezano uz donaciju ulaznica izjavila je: 'Najljepše zahvaljujem organizatoru koncerta te grupi Bajaga i Instruktori na velikodušnoj gesti. Obzirom da je poznato koliko je Bajaga omiljen kao pjevač, sigurna sam da će naši mladi uživati u dobrom rock koncertu.'

Organizator koncerta, agencija DIK-koncert, izrazio je zadovoljstvo realiziranom suradnjom te su poželjeli klincima nezaboravan provod.

Pogledajte intervju s Momčilom Bajagićem Bajagom na tportalu: