HUMANITARNI KONCERT

Audio therapy za Pimpfa

13.10.2011 u 15:21

Bionic
Reading

Puno je ljudi kojima je potrebna pomoć, a nekolicina prijatelja odlučila je da je Pimpf prvi u nizu. Goran Subotić, od milja zvan Pimpf, mladi je dečko iz Zagreba koji je obolio od teške maligne bolesti s kojom se svakodnevno pun optimizma bori. Budući su medicinski troškovi izrazito veliki, ekipa prijatelja iz Zagreba organizirala je dobrotvorni koncert kako bi mu donekle financijski pomogla u ovoj borbi.

Oni koji Gorana poznaju osobno za njega će reći da je prijatelj svih prijatelja, da je jedan vrlo zanimljiv, uvijek pozitivan i izrazito visok momak.

Ideja koju je za sada podržao velik broj iznimno dragih i cool ljudi, i iz sata u sat se povećava, jest da se održi koncert pod imenom Audio Therapy. Koncert će se držati 15. listopada u skate parku Shupica (kod policije u Heinzelovoj), od 21h. Nastupaju svjetski renomirana imena: Sane, She Loves Pablo, Rokjor Soksof, a u pripremi je i nekoliko dodatnih iznenađenja.

Ulaznice će se prodavati na ulazu po 10 kuna. Najbolja hrvatska piva (provided by pivnica Medvedgrad) prodavat će se po 10 kuna, a kompletna zarada ide našem dragom Pimpfu za kupovinu raznih medicinski potrepština.