MANDRE NA PAGU

Atraktivna Ana Rucner ljeto provodi u svojoj oazi

04.08.2016 u 10:55

Bionic
Reading

Najpoznatija hrvatska čelistica i ovo ljeto provodi u Mandrama na otoku Pagu s devetogodišnjim sinom Darianom. Pauzu između mnogobrojnih nastupa Ana Rucner koristi kako bi što više kvalitetnog vremena provela sa sinom, a kada mora otputovati, ne strahuje je li Darian dobro budući da ga ostavlja u sigurnim rukama bivšeg supruga, Darianova oca Vlade Kalembera

Na otoku Pagu, u mjestu Mandre već godinama ljetni odmor provodi najpoznatija hrvatska čelistica Ana Rucner. Trenutačno u Mandrama boravi s devetogodišnjim sinom Darianom kojeg je rodila u braku s pjevačem Vladom Kalemberom. Tridesettrogodišnja Ana Rucner zahvaljujući mnogobrojnim nastupima, ima liniju za poželjeti, stoga bez ikakvog razmišljanja i ovo ljeto ima pun kofer minijaturnih kupaćih kostima. 'Imam dobre gene, ne konzumiram alkohol, osim čaše vina uz ribu i imam žestok tempo na nastupima', pohvalila se lijepa čelistica za Gloriju.

Kao tinejdžerka Ana je prošla pakao bulimije

Ana Rucner Mandre je odabrala za ljetnu bazu, odakle putuje na nastupe diljem Hrvatske, ali i šire. Kada zbog nastupa ne može biti sa sinom Darianom, otkrila je za Gloriju kako ga tada čuvaju ili otac Vlado Kalember ili djevojka koja inače pomaže Darianu u učenju. 'Čini se da Darian neće biti glazbenik. Više ga zanimaju znanost i tehnika pa čita knjige Nikole Tesle', rekla je u Gloriji.

Mjesto Mandre na Pagu odabrala je za ljetnu bazu odakle putuje na mnogobrojne nastupe

??☀️#motherandson #summer @decathlonhrvatska ????

Fotografiju objavljuje Ana Rucner (@anarucner)

Na odmoru je s devetogodišnjim sinom Darianom

Iako su joj mnogi spočitavali da je premršava, Ana Rucner ne zamara se time, osobito otkako je javno priznala kako je kao djevojčica prošla pakao bulimije. Sve se dogodilo u osmom razredu, kada joj je netko rekao da je debela. U jednom intervjuu je otkrila kako je preko noći postala opsjednuta gramima viška, a prijateljica joj je dala savjet kako da se najlakše toga riješi. 'Savjetovala mi je da sve što pojedem odmah povratim. Za mene je to bila efikasna dijeta', priznala je i dodala kako je sve to trajalo do trećeg razreda gimnazije kada ju je brat uhvatio u povraćanju i to prijavio roditeljima. Uz pomoć obitelji i liječnika, Ana je uspjela riješiti sve probleme.

#heaven #rucner ??☀️

Fotografiju objavljuje Ana Rucner (@anarucner)

Uz pomoć obitelji i doktora, borba s bulimijom je daleko iza nje

Najslađi prstići ????☀️???? @calzedonia #calzedonia #homesweethome

Fotografiju objavljuje Ana Rucner (@anarucner)

Mnogi joj često prigovaraju da je premršava

U zdravom tijelu-zdrav duh! ☀️?? @calzedonia #calzedonia #running #rucner #croatia #musicianslife #inlove

Fotografiju objavljuje Ana Rucner (@anarucner)

Za ovo ljeto Ana Rucner kofer je napunila raznim minijaturnim kupaćim kostimima