LJUBAVNA SAVJETNICA

Antonija zna kako navesti supruga da se opet zaljubi u nju

30.10.2015 u 11:04

Bionic
Reading

Mnogima je glačanje jedan od najomraženijih kućanskih poslova i malo tko voli provoditi vrijeme ispred daske za glačanje. No, RTL-ovoj voditeljici Antoniji Blaće ono ne pada teško. Na svojem Instagram-profilu ponudila je savjet parovima kako da glačanjem osvježe svoju vezu ili brak

'Rijetki su to dani kad se glačala primim, draža mi je bušilica ili čekić. Ali da se glačati ovim space shuttleom. Mislila sam prvo ovu Phillips parnu postaju preporučiti curama, ali ovo je takav svemirski brod bez ijednog gumbića viška (skoro ti ni upute ne trebaju) da ću ju slobodno preporučiti i dečkima! Mijenjaš programe, gledaš Ligu prvaka i budeš pravi frajer dok glačaš! Neće ništa izgorjeti, nećeš zapaliti nešto i upropastiti jer ovo glačalo samo zna što glačaš. A žena će se ponovno zaljubiti u tebe! Pa ti vidi', napisala je Antonija Blaće.

Antonija i njezin suprug vaterpolist Hrvoje Brlečić vjenčali su se u lipnju ove godine, a zavjete su izmijenili u Crkvi svetog Marka na Gornjem gradu. Zajedno su od 2010. godine.


Antonija i Hrvoje upoznali su se 2010., a vjenčali ove godine