ŽIVOT NA NOVOJ ADRESI

Antonija Blaće sa suprugom se preselila u Italiju

20.11.2015 u 16:40

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Antonija Blaće već nekoliko mjeseci živi u gradiću Soriju, u talijanskoj u pokrajini Liguriji kamo se preselila sa suprugom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem koji je svoju profesionalnu karijeru već gradio u Italiji. Zbog njegovog novog sportskog angažmana, živjet će na više adresa

Antonija i Hrvoje vjenčali su se ovog lipnja, a sada imaju i novi dom.

Kako saznajemo, krajem ljeta preselili su se u Italiju jer je Hrvoje postao igrač talijanskog kluba Rari Nantes Sori koji je utemeljen još davne 1956., a četrnaest godina kasnije njegovi su igrači postali i doprvaci Italije.

Zvijezda RTL-a i vaterpolist zasad se nisu odlučili na kupnju nekretnine već unajmljuju stan u obalnom talijanskom gradiću, a da se preselila, Antonija je nedavno dala naslutiti na Instagramu kada je objavila fotografiju s plaže, ne želeći prijateljima na toj društvenoj mreži otkriti gdje se nalazi. U intervjuu u listopadu za talijanski portal Levantenews Hrvoje je otkrio kako se i on i supruga raduju novom životnom izazovu u Italiji te da im je život u Soriju ispunjen izlascima i druženjima.

Jaooo nisam jucer stigla na otvaranje! Patim ??☀️☀️☀️

Fotografiju objavljuje antonija blace (@antonijablace)


Budući da je do 11. prosinca zauzeta snimanjem Big Brothera, voditeljica svakog petka putuje avionom u Beograd, no odlasci u srpsku prijestolnicu i život na dvije adrese ne predstavljaju joj ni najmanji problem jer je uvijek isticala koliko voli raditi svoj posao.

Ona i Hrvoje u vezi su već šest godina, a zaručili su se 2009. u Beogradu gdje je Antonija vodila regionalni Big Brother. Hrvojeva prosidba bila je jako romantična jer je tijekom vožnje brodom kleknuo pred Antoniju s Cartierovim prstenom dok je iznad vode spušten natpis 'Budi moj jedini porok'.