TOTALNA PLAVUŠA

Antonija Blaće pronašla formulu za tmurne dane

20.09.2016 u 06:55

Bionic
Reading

Za Antoniju Blaće nema tmurnih dana. Optimistična i uvijek nasmijana RTL-ova voditeljica, koju trenutno gledamo kako vodi povijesni reality spektakl 'Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.', za kišne jesenske dane pripremila se osvježivši izgled

Iako nas novi RTL-ov povijesni reality 'Anno: Ljeta Gospodnjeg 925.' vraća u daleku prošlost, njegova voditeljica itekako prati današnje trendove.

'Nije ova nova frizura zbog showa 'Anno', to je baš kontra, za jesen. Kreće tmurno vrijeme mi je, pa da malo razvedrimo jesensko sivilo, moj frizer Ivica Palinić napravio nove, skroz svijetle pramenove', kaže Antonija.

U uvjetima bez struje i vode, baš onakvima koji su vladali prije više od tisuću godina, a u kakvima se sada nalaze sudionici showa, ne bi se baš dobro snašla. 'Prije sam govorila da bih u 'Anno', ali sad kad vidim kako im je teško, malo bih ipak razmislila', smije se.

Ipak, otkrila je što joj je najzanimljivije u tom povijesnom spektaklu. 'Sviđa mi se to što vas dvorac toliko zavede da svi mi koji smo unutra zbilja imamo osjećaj da smo u nekom davnom vremenu', izjavila je. Ondje bi joj, kaže, od svega najviše nedostajao - sapun.

Blonde 2.0. ??

A photo posted by Antonija Blaće (@antonijablace) on


Tonkina stilistica Lea Krpan pobrinula se za to da voditeljica svojom pojavom oživi povijest pa gledatelji mogu uživati u njezinim spektakularnim odjevnim kombinacijama. No čini se kako i ona sama uživa u njima, što lijepa Šibenčanka redovito pokazuje obožavateljima pomoću svojih profila na društvenim mrežama.

Da je skroz uredi, za to joj treba oko sat i pol. 'To je manje od prosječnog spremanja za subotnji izlazak', smije se Antonija.

It's so nice to be a princess sometimes ??????????

A photo posted by Antonija Blaće (@antonijablace) on

❤️??

A photo posted by Antonija Blaće (@antonijablace) on