OBOŽAVAJU SNIJEG

Anja Alavanja zna sa sinčićem uživati u zimi

13.01.2016 u 18:18

Bionic
Reading

Zvijezda prvog hrvatskog reality showa Anja Alavanja oduvijek je bila obožavateljica snijega i snježnih radosti, a vrijeme nakon božićnih i novogodišnjih blagdana svake je godine rezervirano za zimski odmor

Iako će tek u lipnju navršiti godinu dana, mlađi sin televizijske voditeljice itekako zna uživati u snijegu. Mama je svog Ivora povela u austrijski gradić Sillian u Tirolu, blizu talijanske granice.

S njima je došao i ponosni tata Željko Romac koji se na večernjoj zabavi primio i gitare, a da bi obitelj bila potpuna, pobrinuo se četverogodišnji Jakov koji će krajem siječnja proslaviti rođendan.

'Uživamo s prijateljima koji su isto s djecom. Željko i ja skijamo na smjene, Jakov nam je krenuo u školu skijanja, a Ivor zasad uživa u alpskom zraku. Iako su me neki upozoravali da će skijanje s dvoje male djece biti stresno, uz dobru se organizaciju i hotel na stazi sve može. Jest da stalno teglimo gomilu stvari; sve te skije, pancerice, kolica i kacige, ali uživamo u svakom trenutku ove zimske čarolije', rekla nam je Anja Alavanja.

Voditeljica emisije 'Noć velikih borbi' na HRT4 s obitelji će još nekoliko dana ostati na skijanju.


Kakav bi to odmor na snijegu bio bez nezaobilaznih sebića