NAGRADNJAČA

Animirani film 'Nebesa' u našim kinima - dobitnici

31.07.2009 u 11:59

Bionic
Reading

Walt Disney Pictures i Pixar Animation Studios u najnovijoj fantastičnoj komediji 'Nebesa', koju je režirao za Oscara nominirani redatelj Pete Docter, gledatelje će povesti u daleka nebeska prostranstva na jednu od najzabavnijih pustolovina svih vremena. Tportal.hr i Continental film poklanjaju svojim čitateljima nagrade iz filma te ih vode na projekciju filma u Movieplex Zagreb

Predstavljen u Disney Digital 3D trodimenzionalnoj tehnici, 'Nebesa' prati poletnu priču o 78- godišnjem prodavaču balona Carlu Fredricksenu, koji napokon ispunjava svoj životni san o velikoj pustolovini kada zaveže tisuće balona za svoju kuću i odleti u divljine Južne Amerike. No on prekasno otkriva da se na put ukrcala i njegova najveća noćna mora: pretjerano optimističan osmogodišnji izviđač imenom Russell. Njihovo putovanje u izgubljeni svijet, gdje će susresti neke neobične, egzotične i iznenađujuće likove, puno je urnebesa, emocija i divlje maštovitih pustolovina.

Film 'Nebesa' je, prema rezultatima američkog box officea, treći Disney Pixarov naslov odmah iza 'Potrage za Nemom' i 'Izbavitelja' te prvi animirani film u povijesti koji je otvorio canneski filmski festival. Do sada je u svjetskoj distribuciji zaradio impresivnih 330 milijuna dolara.

'Nebesa' možete pogledati od 6. kolovoza u Movieplexu, Centru Kaptol i ostalim kinima, sinkroniziranog na hrvatski i u digitalnoj 3-D tehnici!

Odgovorite točno na nagradno pitanje i osvojite vrijedne nagrade (čuture, avijatičarske naočale, ručne satove, ruksake i vreće za spavanje) ili ulaznice za klasične projekcije filma u tjednu otvaranja od 6. kolovoza do 9. kolovoza.

Nagrade iz filma osvojili su:

Pina Soldatić
Tin Cvrlje
Tihana Mardešić
Ana Šariri
Dragan Jakić
Mirjana Jančula
Marina Hrgetić
Tin Lepka
Nikolina Marković
Edita Heveši


Po dvije ulaznice za projekciju u Movieplexu Zagreb osvojili su:

Goran Hanzer
Ivan Wolf
Luka Šop
Branka Bastjančić
Zvonka Brozičević Husajina