KAO NAJBOLJE PRIJATELJICE

Anica Kovač: Izlasci s kćerkom su mi najdraži!

01.10.2015 u 20:28

Bionic
Reading

Hit-mjuzikl 'Mama Mima' u kazalištu Komedija bio je prilika za zajednički izlazak Anice Kovač i njezine najstarije kćeri Letizije za koju kaže kako je nimalo neće iznenaditi ako jednog dana završi u glazbenim vodama

Za mamu Anicu Kovač (39) i njezinu 13-godišnju Letiziju zajednički izlasci u kino ili kazalište postali su dio obiteljskih rituala kojima se posebno vesele. Posljednji takav bio je na mjuzikl 'Mama Mia' u kazalištu Komedija koji je oduševio obje.

'Predstava je savršena, baš smo se odlično zabavile. Volimo zajedno otići u kino, kazalište ili na koncert jer glazba je Letizijina najveća strast. Nema tog hita koji ona ne zna napamet, nekad me baš ostavi bez teksta. Ne bi me začudilo ako jednog dana završi u glazbenim vodama. Sad je još rano za bilo kakve prognoze, škola je najvažnija, a ako bude imala dovoljno samopouzdanja u životu, može biti što želi', smatra Anica koja uz Letiziju ima još kćer Viktoriju i sina Marka.

Ovog ljeta s najstarijom kćerkom koja je ove godine krenula u sedmi razred Anica se pojavila i na modnoj reviji BIPA Cruise Collection.



367880,386126,364363,362197