SAMOZATAJNA SPLIĆANKA

Ana Sasso: Sretni dani nakon teškog razdoblja

08.07.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Poznata Splićanka proteklih je dana boravila u Zagrebu u društvu svog partnera splitskog kirurga Hrvoja Tomasovića s kojim je u vezi već jedanaest godina. Iako rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, posljednjih tjedna Ana si je dala oduška na Facebooku, a brojni prijatelji i obožavatelji i dalje hvale njezin besprijekoran izgled. Nakon što je Tomasović oslobođen sumnje da je uzimao mito u splitskoj bolnici, 53-godišnja Sasso je vratila osmijeh na lice

Uvijek atraktivna bivša Miss Jugoslavije, danas 53-godišnja Ana Sasso o svom životu posljednjih godina rijetko govori za medije, a ni njezine fotografije na društvenim mrežama nisu učestala pojava. Ipak, posljednjih tjedna zgodna Splićanka kao da je odlučila pokazati na Facebooku kako je u sretnoj životnoj fazi. Nedavno je boravila i u Zagrebu, što je zabilježila i s nekoliko fotografija šopinga u metropoli.

Prošle godine u prosincu snimljena je sa svojim partnerom Hrvojem Tomasovićem u centru grada bez osmijeha na licu. Ti dani nisu bili nimalo laki za njih s obzirom na to da je kirurg Tomasović bio pod istragom zbog uzimanja mita u splitskoj bolnici, no sumnje je ipak oslobođen. Ana se pak ove godine sve više počela pojavljivati na javnim događanjima, a posljednji put to je bilo krajem lipnja.


Ana i Hrvoje - zajedno u dobru i zlu već jedanaest godina

Uvijek besprijekorno elegantna i u svojim pedesetima suzdržana, Sasso na sve upite o svom privatnom životu odgovara šutnjom. Svoj posljednji intervju dala je prije pet godina kad je objasnila zbog čega se smatra sretnom ženom.

'S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom', rekla je Sasso za Gloriju.


Ana Sasso prije 33 godine bila je Miss Jugoslavije i zvijezda reklame za Pipi