NOVA LJUBAV

Ana Radišić: Zaljubljena sam i sretna!

14.04.2015 u 11:52

Bionic
Reading

TV-voditeljica i urednica na CMC televiziji, Ana Radišić trenutno proživljava svoj poslovni i ljubavni preporod

Riječanka Ana Radišić već je neko vrijeme u vezi s uspješnim menadžerom i odvjetnikom Dragecom Budimirom. 'Moram priznati da uistinu uživam u ovom razdoblju', kaže uvijek nasmijana voditeljica koja se sa svojom ljubavi u posljednje vrijeme pojavljuje u javnosti. Tako su nedavno skupa uživali u Splitu na Porinu, gdje je Ana radila te na nedavnoj promociji knjige Andree Andrassy.

Sve angažiranija voditeljica ove godine u lipnju ponovno će voditi CMC festival čije je zaštitno lice već tri godine.

'Poslovni angažmani se nižu, sto me čini izrazito zadovoljnom. Nakon RockOff festivala, Zagrebačkog festivala, angažmana na Porinu, na red je došao i CMC festival. Treći put mi je ukazano povjerenje i prepuštena voditeljska palica. Trenutno se kroz program i u mojoj matičnoj kući uz stalne emisije, pripremamo i usredotočeni smo na Vodice. Paralelno učim, spremam i polažem ispite na Pravnom fakultetu u Rijeci', otkrila je Ana.

Osim voditeljskog posla koji s guštom obavlja, Ani je trčanje postalo stilom života. Svoju kondiciju i vitku liniju održava gotovo svakodnevnim treningom. Trči gdje god stigne, u Maksimiru, po savskom nasipu, u rodnoj Rijeci, Dalmaciji.

'U Klubu Perpetuum mobile se trenutno spremam za nove polumaratone i trke. Sudeći prema mom rasporedu, može se primijetiti da je slobodnog vremena malo, ali maksimalnoga i s osmijehom ga iskorištavam, i to baš svaku sekundu', pohvalila se Ana koja je do sada istrčala zagrebački polumaraton (21 kilometar) nekoliko dužinskih trka, a želja joj je pripremiti i istrčati i njujorški (42 kilometra).

Boravak u prirodi, putovanja ili večeri s dragim osobama i najbližim prijateljima, čine je ispunjenom. 'Sretna sam, nasmijana, zaljubljena, imam osobu pored sebe koja mi je velika podrška i baš mi je lijepo', kaže Ana.