BOND, JAMES BOND

Ana Gruica i Hrvoje Šalković kakve još nismo vidjeli

15.05.2016 u 20:48

Bionic
Reading

Popularni spisatelj i splitska glumica vikend su proveli u Makarskoj kako bi bilo nazočni vjenčanju dragih prijatelja. No prije odlaska na zabavu Ana Gruica fotografijom je zabilježila trenutak, a potom je podijelila na društvenim mrežama. Sebe je duhovito nazvala djevojkom Jamesa Bonda, najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu

S naočalama koje imaju metalizirana stakla i sa satom na ruci, Šalković na fotografiji pozira poput pravog manekena. I premda ne nosi onaj Omegin sat - Seamaster Aqua Terra James Bond Limited Edition, koji je čuveni agent s dozvolom za ubijanje nosio u Spectri, svoju je životnu partnericu neodoljivo podsjetio upravo na njega. Splitska glumica i trenerica fitnesa, koja je također lice krila iza tamnih naočala, a koja za razliku od poznatog spisatelja ima solidno manekensko iskustvo, privila se uz svog dragog i uspješno odglumila Bondovu djevojku. Posljednji put na modnoj pisti pojavila se prije dva tjedna noseći prozirnu crnu kreaciju dizajnerice Matije Vuice, koju je prije tri i pol godine nosila Severina na dodjeli nagrada časopisa Hello u beogradskom Belom Dvoru, i izazvala skandal u Srbiji.

Pirujemo! hairstyle: #ivicasuljak @ivica_suljak makeup: #anagrgicmakeup @anagrgicmakeup

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on


Fotografija na kojoj poziraju Hrvoje Šalković i Ana Gruica, naravno, izazvala je oduševljenje njihovih prijatelja. Par, koji je u kolovozu prošle godine dobio sina Ivana Marata, dokazao je da mu roditeljstvo izvrsno pristaje. Ali ne i noćni izlasci. Dan nakon vjenčanja Šalković je objavio status u kojem otkriva svoj recept za mamurluk.

Bond. James Bond. #bond #bondygirl #bondgirl

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

'Makarska, jutro nakon svadbe, dobar stari osjećaj u kojem dolaziš sebi, prisjećaš se derneka, pa se pitaš treba li ti biti malo neugodno. Srećom, gostiju je 200, vjerojatno se svi ujutro pitaju istu stvar. Uostalom, kakav je to dernek ako ti ujutro nije barem malo neugodno? Kava i produžena Fanta, da dođem sebi, još više naranče, da još više dođem sebi', napisao je Šalković ispod fotografije na kojoj ne pozira kao James Bond, ali lice i dalje skriva iza sunčanih naočala.