ODMOR U MIAMIJU

Američki san Hrvoja Šalkovića i Ane Gruice

30.12.2015 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon Božića koji su proveli u Zagrebu, putopisac Hrvoje Šalković i njegova partnerica, splitska glumica Ana Gruica odmor su potražili u toplijim krajevima

Tako su se odlučili za putovanje preko bare, u Miami, u kojem uživaju u sunčanju, kupanju i dobroj hrani. Božić su proveli u Zagrebu, a tada su prvi put podijelili fotografiju svog sina Marata Ivana koji je na svijet došao 20. kolovoza.

Ana i Hrvoje svakako su imali godinu iz snova koju će zaključiti i putovanjem u Ameriku. Hrvoje kao poznati ljubitelj putovanja još je mjesec dana nakon rođenja sina izjavio kako se zaželio novih putovanja.

'Još uvijek glava poleti prema izlogu s ruksacima... odmah me svrbe tabani. Lijepo je ostaviti se putovanja na nekoliko godina, odmoriti se malo od čitavog tog ludila... a onda je lijepo opet gledati ruksake i lijepo je opet pustiti tabane da te slobodno svrbe. Znao sam da će se jednom vratiti želja za putovanjima', priznao je tada 41-godišnji Šalković.

Horacio, here I come!!! #cia #fbi #uskok #udba

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on


Ana uživanje u Miamiju dijeli sa svojim brojnim fanovima preko društvenih mreža, međutim nigdje nema malenog Marata Ivana pa je za zaključiti kako su se roditelji odlučili da je pravo vrijeme za prvo dulje odvajanje od sina.

Enjoy of living... Relax time!??#delanomiami #miami #miami2015 #miami2015??

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on