U SLUŽBI LJEPOTE

Almira Osmanović laserom prkosi buri

24.03.2016 u 20:29

  • +22

Promocija Winform lasera

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Ambasadorice najnovije laserske tehnologije talijanske tvrtke Winform Almira Osmanović, Ankica Dobrić i Snježana Mehun, koje je ta tvrtka odabrala za tretmane pomlađivanja, u srijedu su u hotelu Amabilis u sklopu promocije odradile snimanje, a nazočni su bili i poznati ragbijaši

Laser Winform se koristi i za liječenje sportskih ozljeda, što je posebno oduševilo ragbi tim Benetton, nogometaša NK Rijeka Mateja Maleša te nekadašnju primabalerinu Almiru Osmanović, a ona je za tportal izjavila:

'Isprobala sam samo jedan tretman, a način na koji djeluje je zaista izvrstan. Profesionalne povrede su atipične same po sebi - ja imam problema sa skočnim zglobom i odmah sam, nakon samo jednog tretmana, osjetila pomak. Ipak, ovo mi nije prva uloga ambasadorice jer već deset godina imam čast vježbati mišiće lica posebnom metodom teen-liftinga, koju je inaugurirala dr. Sanja Gošević. Naime, vježbanjem učvršćujemo mišiće lica, a dok je mišić jak, koža je nategnuta. Rezultati su vidljivi, a pohvalili su ih i Winformovi profesionalci.'

Temperamenti ragbijaši Edoardo Gori, Abraham Steyn, Fabio Rigoletto, Enrico Ceccato i Marco Fuser oduševljeno su odradili zajedničko fotografiranje te potpisali lopte i dresove, poklone za uspomenu damama. Liječenje sportskih ozljeda laserom Winform uz talijanske ragbijaše preporučio je službeni liječnik talijanskog hokejaškog tima, dr. Francesco De Vita.

Hotel Amabilis u Crikvenici luksuzno je uređen, s prepoznatljivim potpisom poznatog arhitekta Ante Vrbana, a on je i sam prisustvovao promociji najnovijeg lasera Winform Point International pod stručnim vodstvom talijanskog tima liječnika koji su prezentirali inovativnu lasersku tehnologiju.

Prvi u svijetu laserske tehnologije, Winform se koristi za zacjeljivanje sportskih ozljeda, ali i prilikom tretmana pomlađivanja. Promociji su prisustvovali brojni liječnici i uglednici iz Rusije, Srbije, Slovenije te zemalja istočne Europe, ističući ujedno time Hrvatsku kao zemlju zdravstvenog turizma, po čemu je ovaj idilični mediteranski kraj poznat stoljećima.