VEČERAS U KLUBU MANSION

Aldo Morro je pobjednik radijskog DJ battlea!

14.05.2011 u 15:54

Bionic
Reading

U dvoboju najboljih radijskih DJ-a Aldo Morro je bio bolji od Ludviga! Hrvatski DJ-i, njih 16, pokazat će koliko je moćna elektronska glazba večeras od 22 sata u zagrebačkom klubu Mansion na DJ battleu powered by Police

Glazbeni radijski show DJ battle, koji je prvi put zaživio u eteru nekog hrvatskog radija, doživio je svoj potpuni uspjeh.

U ovom serijalu 16 se ponajboljih hrvatskih DJ-a 'borilo' s najboljim miksevima koje mogu ponuditi, a glasovi slušatelja Otvorenog radija bili su ti koje je bilo potrebno zadiviti. Bitka je spala na dva imena, Alda i Ludviga, a tročlani žiri u sastavu Stanton Warriors, The Freestylers i Db Boulevard odlučili su tko će ponijeti titulu najboljeg hrvatskog DJ-a 2011. godine.

Zainteresirani za ovaj elektro spektakl uživo do karte mogu posredstvom Twittera, Facebooka, e-maila ili SMS-a.

Uz izbor najboljeg domaćeg DJ-a, garantirana je najbolja zabava u gradu na DJ battle powered by Police uz 16 natjecatelja, među kojima su osim Alda i Ludviga bili i Ivan Mastermix, Pintha Indahouse, Frx, Bizzo, E Base, Venom, Bronson, Nicole, Go Cut, Matija Tonković Mataya, Tom Bug, Jogarde, Alen S i Joe 2 Shine.