hit nijanse

Žudite za promjenom? Ove četiri boje za kosu bit će daleko najtraženije ove godine

12.01.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Nova godina, nova frizura. Promjena boje kose brz je i jednostavan način za trenutno osvježenje izgleda. Ako razmišljate o bojenju kose, ove četiri nijanse svakako vrijedi uzeti u obzir je će biti pravi hit u mjesecima pred nama

Baš kao u modi, nova sezona i u svijet ljepote donosi neke nove, svježije trendove. Nova godina stavlja naglasak na sjajne, snažne pune i vrlo dojmljive boj za kosu. Od sjajne bakrene pa do shiraz crvene – ovo su četiri najtrendi boje za kosu ove godine.

Čokoladna karamela

Tamnija nijansa kose savršeno je naglašena pramenovima u karamel nijansi. Ova boja kose koja kombinira tamu čokoladnu nijansu i svjetliju karamelu vizualno povećava volumen kose, osvjetljuje te naglašava crte lica.

Sjajna bakrena

Ovo je jedna od najpopularnijih nijansi tijekom hladnog dijela godine. U zimskom sivilu i bezličnosti, ova boja će vas sigurno izdvojiti iz gomile i nemoguće je s njom proći neprimjećeno. Za održavanje ove boje preporučuje se obnavljajuća maska koja štiti kosu i pomaže u održavanju intenziteta boje.

Platinasta

Omiljena boja posljednjih godina je platinasto plava. Riječ je o plavoj boji kose koja najviše reflektira svjetlo, pa će kosa obojana njome izgledati sjajno i živahno. Za održavanje boje vibrantnom, vrlo je zgodno znati da ljubičasti šampon pomaže u održavanju svijetlih tonova kose.

Shiraz crvena

Među najpopularnijim paletama boje kose nisu nestale i crvene nijanse. Naziv moderne nijanse crvene potječe od tamne sorte grožđa Shiraz. Duboka i pomalo tajanstvena crvena preporučuje se onim hrabrijima, kojima eksperimentiranje i odvažnost po pitanju beauty tretmana nisu strani. Sprejevi za sjaj s vitaminima koji revitaliziraju kosu, daju joj vitalnost, hidratiziraju je i štite od topline pomoći će u očuvanju ljepote i sjaja ove boje.