bez kompliciranja

Bob je i dalje najpoželjnija frizura, a ovaj oblik bit će najveći trend ove godine

07.01.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Nova godina donosi kako modne, tako i beauty trendove, a kada je riječ o frizurama nastavlja se nepobjediva vladavina boba. S tom kratkom frizurom nemoguće je pogriješiti, a ako želite biti u trendu svakako u obzir uzmite 'boy bob', oblik boba koji će biti hit frizura ove godine

Već dulje vrijeme traje vladavina boba, a ova kratka frizura osvojila je kako poznate i slavne dame, tako i modne influncere i predvodnice trendova. Sa ili bez šiški, zaglađen i oštar, valovit i razigran, u dugoj ili ekstra kratkoj varijanti – bob je frizura koja dolazi u različitim varijantama i pristaje svakom obliku licu i teksturi kose.

I dok smo pomislili kako smo već vidjeli sve verzije ove omiljene frizure, frizeri i stručnjaci za kosu otkrivaju još jednu tajnu - kada je riječ o bob frizuri, opcije su beskrajne i još uvijek postoji sjajnih, neotkrivenih oblika. Tu je 'boy bob', oblik boba koji će biti vrući trend u tjednima koji dolaze.

Boy bob odlikuju tupi vrhovi i opušten stil, a glavna karakteristika je da djeluje pomalo 'nezavršeno' što mu daje vrlo neopterećen i chic izgled. Stoga, kada je riječ o oblikovanju boy boba, slobodno možete zaboraviti na pegle za kosu, četke i hrpu proizvoda za stiliziranje kose. U situaciji kada nemate vremena ili se ne želite opterećivati oblikovanjem kose, boy bob bit će frizura prepuna pokreta, a duljina mu može biti sve do brade pa do ključne kosti.

Frizeri naglašavaju kako je kod boy boba najbitniji taj izgled 'nedovršenosti' te da tekstura kose mora biti naglašena, a oblik ne smije biti krut. Osim toga, za oblikovanje ove kose nerijetko je najbolje poptuno prirodno sušenje na zraku. Iznimno jednostavno, a tako efektno – kao stvoreno za dane kada temperature porastu.

Možete ga nositi u duljini do jagodica, sa ravnim ili kovrčavim šiškama, u varijanti s vrhovima izvijenim prema van ili potpuno kovrčave, zavodljivo zalizane ili s ležernim razdjeljkom na stranu - varijnati je doista mnogo, a ovi izgledi poslužit će kao sjajna inspiracija.