vrijeme za odmor

Znate li koliko slobodnog vremena trošite na svakodnevne obveze?

30.04.2021 u 09:08

Bionic
Reading

Kada pomislimo na dostavu, većina nas se sjeti pošiljki naručenih proizvoda s neke od internet platformi za kupnju

No, što kada vam kažemo da postoji mogućnost dostave “slobodnog vremena”? Kako bi izbjegli gužve u trgovinama i uživali u jelima svojih omiljenih restorana, više ne morate prijeći kućni prag jer dostava slobodnog vremena - dolazi k vama! Što sve brzom dostavom dolazi na vaš kućni prag otkrili su nam iz Pauze, najstarijeg servisa za online narudžbe hrane.

Slobodno vrijeme vaše je vrijeme za odmor

Industrija dostave zadnjih je godina u punom zamahu, a posljednje dvije godine dodatno se ubrzao njen razvoj. Pauza odavno više nije samo servis za online naručivanje hrane ograničen na nekoliko područja. Dostava na kućni prag dostupna je u 12 hrvatskih gradova, a broj korisnika svakim danom raste. Zdrava prehrana svoje mjesto na mapi svijeta već je pronašla, a sve više pobornika ima i u Hrvatskoj. Za sve ljubitelje zdravih i prirodnih proizvoda te poznavaoce superhrane, Pauza je na svojoj platformi objedinila raznovrsnu ponudu shopova Tvornice Zdrave Hrane, kao i Planet Zdravlja. Osim što iz udobnosti vlastitog doma možete uživati u vrhunskim jelima iz preko 900 objekata, na Pauzi ćete pronaći i uslugu dostave ostalih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

“Mi na neki način korisnicima dostavljamo slobodno vrijeme kojeg mnogi, u postizanju sklada privatnog i poslovnog, imaju sve manje. Uz našu uslugu naručivanja svakodnevnih potrepština - od prehrambenih do higijenskih te omiljenih jela iz popularnih restorana, korisnici se mogu opustiti i cijeli proces nekadašnjeg “špeceraja” prepustiti našim partnerima dostavljačima. Sve što stane u torbu za dostavu - pronaći će na našem servisu. Korisnici odabiru proizvode koji su im potrebni i čekaju dostavu koja im na kućni prag dolazi u prosječne 23 minute“, poručili su iz Pauze.

Sve što vam je potrebno za vrhunsku zabavu

Ako vam se iznenada jede omiljeni kolač vaše bake ili ste zaboravili na poklon najboljem prijatelju koji sutra slavi rođendan - Pauza je tu za vas. Sve potrebne namirnice za kolač možete pronaći u poznatim lancima poput Metroa i Lonie. Za odabir vrhunskog vina kao poklon prijatelju ili vama za uživanje uz dostavljenu večeru, tu je mogućnost dostave iz primjerice Vinoteke Vintesa i Vina Ilok.

Pauza zna kako su i kućni ljubimci velik dio obitelji pa je mislila i na njih. U raznolikom asortimanu pet shopa Zoo Vili možete pronaći sve što je slatkim životinjicama potrebno i Pauzini partneri dostavljači usrećit će ih odabranim. Dolaskom lijepog vremena, okupljanja prijatelja i obitelji na suncu i svježem zraku sve su češća, a gdje je dobra zabava - tu je i dobra hrana. Vrhunsko meso za sve koji sebe vole zvati majstorima roštilja nalazi se u mesnici Bulls. Dok vi složite idealnu vatricu, Pauzini dostavljači partneri vam dopremaju meso, a ako ste ipak više tip za „sjesti i jesti“, onda broj restorana koji vas čeka sigurno ne manjka. Ljubitelji morskih plodova također neće ostati razočarani, jer Pauza iz delikatesnog ribljeg shopa, Fisherije, distribuira potrebne omega-3 masne kiseline.

Jednostavna i ažurna aplikacija

Pauzin tim konstantno unapređuje ponudu i uslugu. Brza i pouzdana dostava obavlja se u svega nekoliko poteza. Unosom adrese za dostavu, odabirete restoran ili trgovinu iz koje želite dostavu namirnica, odnosno obrok, te postavite način plaćanja. Zaštita zdravlja u vremenu prevladavajućih virusa uvijek je na prvome mjestu, pa tako možete odabrati beskontaktnu dostavu kojom naručeno dostavljači ostave tik ispred vaših ulaznih vrata.

Pauza postoji od 2008. i najstariji je servis za online naručivanje hrane, prisutan u gotovo svim većim hrvatskim gradovima. Prije šest godina postala je dio Delivery Hero grupe koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta i to preko Malezije, Indije i Mađarske do Hrvatske. Pauzine specijalne ponude pratite svakodnevno na Facebook i Instagram stranicama.