MODNE DVOJBE

Znate li kako kombinirati cipele u boji s ostatkom outfita

02.04.2018 u 19:44

Bionic
Reading

Voljeli biste začiniti svoj look npr. cipelama koje nisu u klasičnim nijansama crne, bež, smeđe ili sive, no niste sigurni kako ih dobro uklopiti u stajling? Uz pomoć ovih korisnih savjeta više nećete imati problema s dnevnim ili večernjim kombinacijama

Iako modna pravila nisu više toliko stroga kao nekad i fashionistice poput Olivije Palermo, Rihanne ili Gigi Hadid uspijevaju kombinirati nespojivo te pri tome izgledati nevjerojatno dobro, za one koji nisu toliko hrabri bitno je primjenjivati nekoliko jednostavnih smjernica.

Ukoliko nosite outfit u nekoliko boja, nećete pogriješiti ako se odlučite za obuću u jednoj od tih nijansi, a ako ste se pak odlučili za neku monokromatsku kombinaciju, cipele mogu biti u bilo kojoj nijansi. 

Crvena 

Crvene cipele izgledaju sjajno u kombinaciji s ružičastom, narančastom, crnom, bijelom, bež i tamnoplavom. Odlično će podignuti svaki stajling, ali izbjegavate ih kombinirati s dramatičnim outfitima jer su same po sebi vrlo upečatljive. Sjajno se slažu i s traperom, ali nikako s pastelnom odjećom. 

  • +97
Cipele koje će podignuti i najdosadniji stajling Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Zelena

Zelene cipele izgledaju fantastično uz odjeću u smeđoj, crnoj, plavoj, bež ili žutoj. Premda se na prvi pogled to ne bi reklo, zelene se cipele zapravo začuđujuće lako uklapaju u različite kombinacije - samo se držite podalje od crvene ili narančaste. 

  • +12
Cipele u pastelnim tonovima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Plava

Mnogi smatraju plavu, osobito tamnoplavu, svojevrsnim rođakom crne! Ova se boja sjajno sljubljuje i sa žutom, smeđom, bijelom ili bež. Pa ako odjenete npr. traperice s cipelama koje su u nijansi tamnije ili svjetlije od njih, izgledat ćete bez greške. 

Narančasta

Ova upečatljiva nijansa, koja je unazad nekoliko sezona vrlo in, sjajno izgleda u kombinaciji sa zemljanim tonovima, plavom, bijelom, crvenom ili žutom. Iako vam se to čini super idejom, nemojte narančaste cipele nositi s ljubičastom ili živim zelenim nijansama. Obuća u ovoj dramatičnoj boji najbolje će izgledati ukoliko ih nosite npr. sa smeđom kako biste isfurali cool stil nadahnut 70-ima.

  • +5
Najtraženije cipele u 2017. godini Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Metalik tonovi

Ovakve cipele veliki su trend unazad nekoliko godina, a sjajno se uklapaju u svaki stil. Ako nosite npr. zlatne cipele, nećete pogriješiti ukoliko ih isfurate s crnom, crvenom, bijelom, smaragdnozelenom, kraljevski plavom i bojom burgundca. Srebrna obuća izgledat će fantastično ukoliko je kombinirate s bijelom, crvenom, crnom, indigo plavom, purpurnom ili neutralnim tonovima. Budući da su metalik cipele same po sebi vrlo efektne, sjajno se sljubljuju s monokromatskim stajlinzima ili traperom. Savjet više: nikad nemojte s takvim modelima cipela nositi metalik torbice jer će to izgledati vrlo neukusno.

Ljubičasta

Iznenadili biste se, ali ovakve cipele sjajno izgledaju kad ih nosite npr. sa sivom odjećom, ali i s drugim neutralnim tonovima (np. bež ili boja bijele kave). Ljubičaste cipele super izgledaju i s odjećom u tamnoplavoj, ružičastoj, zelenoj… Ukoliko volite nositi boje, možete kombinirati ljubičaste cipele s purpurnom suknjom i žutim šalom jer je to kombinacija koje se ne bi posramile ni najpoznatije fashionistice.