ČUDOTVORNI TRIKOVI

Znate li kako do savršenih nogu?

25.03.2013 u 13:02

Bionic
Reading

Još malo i vrijeme je da crnim tajicama kažete zbogom, otkrijete savršene noge i uživate u proljetnim seksi haljinama. Otkrivamo vam kako najbrže do njegovanih i lijepih nogu

Nakon teške zimske odjeće i nedostatka vlage noge definitivno trebaju brzi makeover. Donosimo vam nekoliko uputa koje trebate slijediti kako biste s prvim proljetnim suncem i vi zabljesnuli.

Pripremite se za otkrivanje
Manjak vlage zimi čini našu kožu suhom i hrapavom. 'Smanjena cirkulacija čini kožu suhom, posebno u donjim ekstremitetima', kaže dermatolog Michael Prager, dodajući kako je dobro koristiti pilinge s vitaminom E kako bi se potaknula cirkulacija. Nakon toga kožu treba dobro namazati vlažnim losionom za tijelo. Ako vam to nije dovoljno, na tržištu se nalaze zanimljive uljne traperice. Naime Wrangler je osmislio traperice obogaćene uljem koje njeguje suhu kožu nogu. Nakon četiri pranja ulje se potroši, no dobra je vijest to da ga možete ponovno nanijeti u spreju.

Vrijeme je za detaljnu depilaciju
Ako ste poput mnogih svojoj koži, izmučenoj depilacijom, dali oduška, sada je vrijeme da se napokon riješite mrskih dlaka. Osim klasičnih metoda - britvice, voska i egipatske depilacije - probajte nove depilatore. Naime nova generacija depilatora osmišljena je tako da ih možete koristiti u vodi. Idealni su za depilaciju jer topla voda opušta kožu, otvara pore i otpušta endorfine. Depiliranje je ugodnije, a koža mekša.


Recite 'ne' celulitu
Neke studije pokazuju da 90 posto žena ima celulit. Kako biste ga bar malo suzbili, pijte dvije litre vode dnevno, odbacite rafinirane ugljikohidrate, jedite voće bogato antioksidansima i redovito vježbajte. Za one koji su malo lijeni držati se svih tih pravila preporučujemo slanu kupku jer sol je bogata magnezijem koji reducira celulit. U vruću kupku stavite dvije čaše soli i izležavajte se u njoj 20 minuta tri puta na tjedan. Možda upali.

Make up za noge
Kako bi vaše noge zabljesnule, možete posegnuti i za malom varkom. Make up za noge pomoći će vam sakriti mrske vene i popucale kapilare. MAC’s Face and Body Foundation dolazi u 13 nijansi, daje prirodan sjaj, a stoji 26,50 funti. Možete ga nabaviti na maccosmetics.co.uk.

Dođite u formu
Naravno, najbolji način da uljepšate svoje noge jest vježbanje. Dva tjedna vježbanja moglo bi pokazati neke rezultate, pa ukoliko još niste počeli, vrijeme je da krenete. Potražite idealan način vježbanja za vas i učinite najbolje za svoju ljepotu i zdravlje.