L'OCCITANE

Znate li da je u 80 posto slučajeva sljepoću moguće spriječiti?

01.02.2017 u 12:27

Bionic
Reading

Zaklada L'Occitane od svog osnivanja 1976. godine provodi aktivnosti kojima se zalaže za pomoć slijepim i slabovidnim osobama diljem svijeta

Već dugi niz godina, kroz svoju Zakladu L'Occitane provodi aktivnosti kojima pomaže u borbi protiv sljepoće u zemljama u razvoju jer u 80% slučajeva sljepoću je moguće spriječiti.

Taj podatak tračak je nade za 185 milijuna slijepih i slabovidnih osoba diljem svijeta.

Od 2OOO. godine, čak 2 milijuna slijepih i slabovidnih osoba primilo je pomoć od Zaklade L'Occitane. Ove godine, L'Occitane je u sklopu svoje Zaklade pokrenuo ambiciozni program ‘Zajedno za vid 1O do 20’. Značajni cilj ovog programa je: pružiti pomoć 10 milijuna ljudi do 2020. godine!

Program uključuje: širenje svijesti o problemu, programe ranog uočavanja sljepoće, tretmane liječenja, potrebne naočale i operacije vida, treninge lokalnog medicinskog osoblja, podršku medicinskim istraživanjima i razvoju inovacija.

Pomoći možete i vi, kupnjom L'Occitane Dobrotvornog karite sapuna koji je danas u prodaji (do isteka zaliha) po simboličnoj cijeni od 16,10 kn!

100% prihoda od prodaje Dobrotvornog sapuna, L'Occitane će donirati projektima neprofitnih organizacija za borbu protiv sljepoće u zemljama u razvoju.

Uključite se u ovu hvalevrijednu inicijativu i posjetite nas u L'Occitane trgovinama!