OMILJENI BREND TRENDSETERICA

Za haljinama s potpisom sve popularnijeg sestrinskog brenda H&M-a trgaju se sve istinske zaljubljenice u modu

16.04.2020 u 10:25

Bionic
Reading

Brend & Other Stories ove godine slavi veliki 10. rođendan. Sestrinski brend H&M-a iz dana u dan sve je popularniji među trendsetericama, pa nije ni čudo da se pojedini komadi rasprodaju čim dospiju na police. Brend je poznat po mnogočemu, a ponajviše po svojim haljinama, stoga smo za vas izdvojili nekoliko modela u koje se isplati investirati

Sestrinski brend H&M-a, & Other Stories, od svog osnutka 2010. pa sve do danas izrastao je u prepoznatljiv high street brend koji obožavaju žene diljem svijeta. Vrlo jednostavan, elegantan i moderan dizajn s, doduše, nešto većom cijenom od H&M-a, ovaj brend je vrlo brzo privukao trendseterice te se polako, ali sigurno približava H&M-u.

Posljednjih godinu dana brend uživa ogromnu popularnost, a njegova kvaliteta i dizajn prepoznati su u svijetu, zbog čega je postao opasan konkurent brendovima kao što su Uterque i Massimo Dutti. Zbog sve veće potražnje odnedavno je dostupan i na Asosu, a trendseterice se ne mogu zasititi upečatljivih i trendi haljina s potpisom ovog švedskog brenda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Spring is in the air!

Objavu dijeli & Other Stories (@andotherstories)

Već smo ranije pisali o haljinama koje će ove sezone biti 'must have' među trendsetericama, a sada smo pročačkali ponudu brenda & Other Stories koji prednjači kada su neodoljive haljine u pitanju. Na službenoj stranici brenda dostupno je ukupno 366 haljina, no obzirom da za sada još uvijek nije moguća dostava za Hrvatsku, izdvojili smo nekoliko trendi i chic modela koje možete pronaći na omiljenoj šoping destinaciji Hrvatica - Asosu.