CIJENE RAPIDNO PADAJU

Modni ulovi: Izdvojili smo 15 stajliš haljina s Asosa koje se isplati ugrabiti na sniženju

14.04.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Možda ne možemo šetati trgovinama, no uvijek nam ostaje online šoping iz udobnog naslonjača u naša četiri zida. Zbog lošeg prometa koji je prouzročio koronavirus, brojne online trgovine odlučile su se sniziti cijene, a Asos je jedna od njih. Cijene na popularnoj šoping lokaciji brojnih Hrvatica padaju i do 70 posto, stoga smo mi za vas izdvojili 15 stajliš haljina koje se isplati ugrabiti prije nego to umjesto vas učini netko drugi

Haljine su neizostavan komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta, a posebno im se veselimo u proljeće kada se konačno možemo odreći pletenih vesti i debelih kaputa. Iako proljeće sigurno niste zamišljali ovako, vjerujemo kako će se situacija vrlo brzo vratiti u normalu, a vi budite spremni izaći iz kuće modno dotjerani kao da ćete pozirati za naslovnicu Voguea.

Na Asosovim stranicama trenutno je sniženo više od 14 tisuća haljina s potpisom brojnih brendova. Da, da, dobro ste pročitali. Ako ondje ne nađete haljinu u kojoj ste planirali plesati na vjenčanju svoje rođakinje ili haljinu za večernji izlazak u koji ćete se uputiti čim na sva zvona objave kako je karanteni došao kraj, onda zaista ne znamo gdje hoćete.

Mi smo izdvojili 15 stajliš haljina koje vrijedi ugrabiti na aktualnim sniženjima. Zavirite u galeriju i potražite svoju novu miljenicu.

  • +10
15 stajliš haljina s Asosa koje vrijedi ugrabiti na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije