TOP KOMBINACIJA

Zna sve tajne: Nude štikle dodatno su izdužile vitke noge Angeline Jolie

20.01.2022 u 22:05

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica snimljena je u šetnji New Yorkom sa svojom kćerkom Zaharom. I dok se 17-godišnjakinja odlučila za traperice i bezvremenske starke, Angelina Jolie igrala je na kartu vječne klasike

Angelina Jolie snimljena je u novom izlasku u New Yorku, a ovoga joj je puta društvo pravila najstarija kći, 17-godišnja Zahara, čija je kosa sada ispletena u duge afro pletenice, obojene ombre tehnikom od plave do bijele boje.

I dok je Zahara odabrala kombinaciju primjerenu svojoj dobi, a koja je uključivala traperice i bezvremenske starke, u boji kakva je i njezina kosa, njezina majka, 46-godišnja Angelina Jolie izgledala je chic u dugom crnom kaputu, koji joj je sezao do polovice listova.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svoje vitke noge vizualno je dodatno istaknula štiklama u nude boji, dok je u rukama držala veliku shopper torbu s potpisom Celine. Inače, shopper torbe u posljednje su vrijeme veliki hit, te ih slavne dame nose puno radije od minijaturnih dizajnerskih primjeraka.

Udobnost i praktičnost itekako su na cijeni otkako se svijetom proširila pandemija koronavirusa, a u što se savršeno uklapaju velike torbe u koje možemo utrpati sve što nam treba, ali i ne treba.