VJERNA SVOM STILU

Ne izlazi iz omiljene boje: Ljubiteljica minimalizma Angelina Jolie svoju je modnu formulu dovela do savršenstva

29.12.2021 u 09:32

Bionic
Reading

Angelina Jolie dobro je poznata po svojim klasičnim modnim izborima, a u njezinoj garderobi nalaze se komadi bezvremenskog stila koji nikad neće izaći iz mode

Zimski su mjeseci nezamislivi bez kaputa, a Angelina Jolie ima impresivnu kolekciju elegantnih primjeraka koje bi svaka fashionistica rado vidjela u svojem ormaru.

Kaputi jednostavnog dizajna i neutralnih boja uvijek su dobra modna investicija, a 46-godišnja holivudska ljepotica i humanitarka uglavnom bira one u crnoj, sivoj, bež, bijeloj, boji devine dlake...

Modne ekstravagancije nekadašnje buntovnice i ljubiteljice gothic estetike u 90-ima danas su posve nestale te je Jolie po mnogima jedna od najbolje odjevenih holivudskih dama.

  • +7
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o neprolaznim modnim klasicima koji su godinama nosivi i uvijek izgledaju sjajno bez obzira na trendove.

Njihova je prednost i u tome da idu doslovce uz sve, a Angelina najradije nosi one naglašenog struka i profinjenog kroja.

  • +26
Angelina Jolie u kaputima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / MEGA / The Mega Agency / Profimedia / SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fotografi su je ulovili i na ulicama u još jednoj minimalističkoj kombinaciji kojom nikad ne možete pogriješiti: dugi crni kaput, moćna kožna torba i stilletice savršen su spoj.

Lijepa glumica ovaj je elegantni look upotpunila jednostavnom frizurom i s malo nakita.

U ranijem intervjuu Angelina je otkrila ponešto o tajnama svog stila.

'Investiram u kvalitetne komade koje nosim dok se ne raspadnu. Čizme, dobar kaput, torba... Te stvari ne mijenjam tako često. To je moj pristup', rekla je Angelina za britanski Vogue, dodajući kako joj je to bitno i zbog načela održivosti, o čemu se sve više govori u modnom svijetu.