FASHION GURU

Olja Vori opet pretjerala s odjećom i nabacila previše brodske užadi na sebe

  • 28.08.2018 u 12:06

  • Bionic
    Reading

    Sezona godišnjih odmora bliži se kraju i zagrebačka špica polako se počinje puniti. Sva u bijelom među prvima prošetala se preplanula Olja Vori te je na zgražanje Fashion Gurua opet na sebe nabacila puno toga

    Kraj je ljetnih odmora i zagrebačka špica polako uzima zamah. Jedna od prvih koje su se prošetale proteklog vikenda popularnim Cvjetnjakom bila je Olja Vori u bijelom.

    Inspirirana dalmatinskom bilom bojom, provansalskim šeširom i sicilijanskim vezom, Olja je hrabro koračala zagrebačkim cestama.

    Da voli pretjerivati kada je odjeća u pitanju, to nije ništa novo, ali kao i svaki put, i ovaj bih nešto skinuo s nje. Ne, nije riječ o haljini, prije bih se riješio ogrlice ili naušnica, previše je brodske užadi na hrpi.

    Olja Vori u zanimljivoj modnoj kombinaciji prošetala Cvjetnim trgom Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Torba, koliko god bila zanimljiva, ipak bi mogla pričekati neku drugu kombinaciju, a i bolje bi pristajala na ovu kada bi bilo manje tog nakita.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.