MODNI DVOBOJ

Olja Vori i Iva Šarić zaljubljene su u isti skandinavski brend

31.08.2018 u 18:26

Bionic
Reading

Točkasta haljina u upečatljivoj zelenoj boji osvojila je na prvu dvije domaće slavne dame, poznate po istančanom modnom ukusu

Prva je prije nekoliko tjedana zanimljivu zelenu haljinu danskog brenda Ganni isfurala nekadašnja manekenka Iva Šarić. Poznata ljepotica haljinu maksi kroja odabrala je za dnevni izlazak i stajala joj je kao salivena.

☕️ #coffeemaniac

A post shared by I V A 🌷 (@_iva_saric_) on

U identičnom komadu popularnog skandinavskog brenda pojavila se na večernjem partyju u Zagrebu supruga našeg rukometaša Igora Vorija, Olja Vori. Inače, zaljubljenica u modu koja high street komade uspješno kombinira sa skupocjenim krpicama i to na jedinstven i osebujan način. Olja je zelenu haljinu kombinirala s bijelim modnim detaljima, cipelama na visoku petu i torbicom sa zlatnim lancem.

Iza ovog brzo rastućeg danskog brenda stoji bračni par Ditte i Nicolaj Reffstrup, a opisuju sebe kao 'nesigurne i previše uspješne osobe'.

Ganni haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako objašnjava dizajnerica Ditte Reffstrup, osobno teži 'razigranom i neopterećenom modnom pristupu'. 'Željeli smo stvoriti brend lišen strogih modnih pravila, no s bezbrižnim i optimističnim stavom koji izlazi iz našeg dizajna i stiliziranja. Ne bojimo se modno eksperimentirati, a prema našem mišljenju, stil je mješavina intuicije i jake osobnosti', priznaje dizajnerica popularnog danskog brenda koji je osvojio naklonost slavnih trendseterica, od britanske ikone stila Alexe Chung pa do kraljice ulične mode Jessice Albe.

Kojoj poznatoj Hrvatici bolje stoji točkasta haljina prosudite sami: