IZGLEDA SENZACIONALNO

Zna kako se privlače pogledi: Jennifer Lopez ne izlazi iz najpopularnijih tenisica na svijetu

30.11.2019 u 16:53

Bionic
Reading

Iako je velika ljubiteljica vrtoglavih štikli, pjevačica i glumica Jennifer Lopez koja je filmske kritičare i publiku osvojila ulogom u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta', nije odoljela ni tenisicama koje često uklapa u svoje dnevne stajlinge

Premda je često na meti modnih kritičara koji su se obrušili na neukusne gležnjače koje je nedavno nosila, jedno stoji: atraktivna J.Lo štogod da odjene ne može proći nezapaženo.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna ljepotica portorikanskog podrijetla najnovijim je stajlingom ipak popravila loš dojam. Jennifer se prošetala Beverly Hillsom u ludo dobroj kombinaciji u kojoj je, bez sumnje, privlačila poglede.

Pedesetogodišnjakinja koja je u top formi ovoga je puta uskočila u all black outfit koji je malo koga mogao ostaviti ravnodušnim.

Jennifer je iskombinirala pripijenu dolčevitu, Balmainove kožne hlače i popularne bijele tenisice s potpisom Alexandera McQueena za kojima luduju zaljubljenice u modu.

Look bez greške upotpunila je crnim kaputom muškom kroja, a nije izostavila ni upečatljiv modni detalj: naočale retro okvira te prestižna torba s potpisom Balenciage.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo su spomenute tenisice povišenih potplata bile na prvom mjestu Lystove tražilice u prvoj polovici godine kao najtraženije tenisice na svijetu.

Pretražuju se svake dvije minute, a mnoge slavne zaljubljenice u modu nisu odoljele ovom prestižnom modelu za kojim još uvijek vlada velika potražnja te su postala statusni simbol.

NOSI SE UGG

Jennifer Lopez ne izlazi iz udobnih šlapica poznatog brenda kojem ne mogu odoljeti ni Hrvatice

Pogledaj galeriju

Jenn je bila vedrog raspoloženja dok je obilazila trgovine u društvu svoga zaručnika Alexa Rodrigueza (44) i njihove djece. 

Par se i službeno zaručio na Bahamima ovoga ožujka, a kako se pisalo, Alex je zaprosio Jennifer s skupocjenim prstenom vrijednim čak 4.5 milijuna dolara.  

Iz prijašnjeg braka Jennifer ma sina i kćer, dok Alex ima dvije kćeri.