luksuzan interijer

Zlatne stolice i luster od 100.000 eura: Zavirite u vilu Jennifer Lopez i Bena Afflecka

09.01.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Jennifer Lopez poznata je po svojoj sklonosti vintageu te je dio svoje moderne luksuzne vile uredila u ovom šarmantnom stilu

Jennifer Lopez sasvim je slučajno otkrila luksuzne detalje iz svoje nove vile u koju se uselila proteklog ljeta sa suprugom Benom Affleckom.

Slavna glumica i pjevačica pozirala je za svoje društvene mreže prije nego što će krenuti na dodjelu Zlatnih globusa na Beverly Hillsu, a nije trebalo dugo čekati da fanovi u pozadini detektiraju nekoliko zanimljivih detalja.

Najveću pozornost privukla je blagovaonica u kojoj se istaknuo spektakularan masivni kristalni luster zlatnih detalja čija se vrijednost procjenjuje na barem 100 000 dolara.

O unutrašnjosti ove skupocjene vile vrijedne oko 70 milijuna dolara saznali smo i da posjeduje glomazan kestenjast stol i zlatne stolice, kao prljavobijelu kožnu fotelju za odmor.

Primjetan je spoj modernog uređenja vidljiv u čistim bijelim linijama na vratima, zidovima i drvenom parketu s vintage šarmom uočljivom u starinskih slikama u zlatnim antikvitetnim okvirima te orijentalnom tepihu - čime je postignut dojmljiv kontrast stilova i povećan osjećaj topline u ambijentu.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: C FLANIGAN / ZUMA PRESS / CHRISTOPHER POLK / AFP / PROFIMEDIA

Ruže u pozadini bile su u savršenom skladu s raskošnom haljinom Jennifer Lopez brenda Nicole + Felicia. Riječ je o dramatičnoj kreaciji ružičaste boje, voluminoznih cvjetnih rukava i gornjeg dijela u stilu steznika s korzetom te efektnih golemih ruža koje su bile postavljene duž suknje i dugačkog plašta.

luksuzno imanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su dom iz snova, a ovaj luksuz zadovoljit će i one najizbirljivije

Pogledaj galeriju