spektakularno izdanje

Kakva haljina! Ako itko zna privući pažnju to je JLo, a Ben nije mogao skinuti pogled sa supruge

08.01.2024 u 08:31

  • +9

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: C FLANIGAN / ZUMA PRESS / CHRISTOPHER POLK / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ona u ružičastoj dramatičnoj i besprijekorno glamuroznoj haljini, a on u smokingu – pojavivši se na crvenim tepihu povodom dodjele Zlatni globusa Jennifer Lopez i Ben Affleck opravdali su svoju titulu najzgodniji par Hollywooda

Jennifer Lopez Zlatni globusi nisu nepoznanica. Naime, i sama je bila dva puta nominirana za prestižnu nagradu za svoje uloge u Seleni i Prevaranticama s Wall Streeta. No, na dodjeli Globusa 2024., slavna pjevačica i glumica stigla je kao podrška svom suprugu Benu Afflecku. I nema sumnje, Ben i Jenn mogli bi održati masterclass o stilu parova na crvenom tepihu.

JLo je na crveni tepih stigla je u zagrljaju supruga Bena čiji je film Air bio nominiran u kategoriji najboljeg filma - mjuzikla ili komedije. A premda tehnički na glamuroznu večer nije došla po nagradu, Jennifer Lopez je kući odnijela trofej za najbolje odjevenu. Za to je bila zaslužna haljina bez naramenica Nicole + Felicia u kombinaciji s pripadajućim ogrtačem s volumioznim cvjetnim rukavima.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Nježna Barbie ružičasta haljini bez naramenica imala je gornji dio oblikovan u stilu steznika s korzetom. Uska haljina sirena kroja koji je isticao dekolte i beskompromisno pratio liniju tijela dodir glamura dobila je dramatičnim i volumioznim spuštenim rukavima koji su bili ukrašeni golemim ružama nastavljajući se na dojmljiv plaštem. Ružičasta Judith Leiber clutch torbica ukrašena kristalima, Christian Louboutin salonke te Boucheron nakit - dijamantni prsten s kolibrićem i naušnice s ružičastim dijamantima - zaokružili su njezin izgled na crvenom tepihu.