LASKA NJEZINOJ FIGURI

Jennifer Lopez zna što je dobra investicija, a bijela haljina pristaje joj kao salivena

01.01.2024 u 20:01

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez 2023. će ispratiti u najboljem mogućem društvu - sa suprugom Benom Affleckom i to na destinaciji koju obožavaju bogati i slavni. Riječ je naravno o karipskom otoku St. Bartsu, a visoke temperature 'natjerale' su je da pokaže i nove, sjajne ljetne stajlinge

Nakon što je prije samo nekoliko dana snimljena u Los Angelesu u shoppingu, gdje je vjerojatno tražila i savršene odjevne kombinacije za otok u kojem uživaju bogati i slavni, Jennifer Lopez sa suprugom je Benom Affleckom snimljena na St. Bartsu.

Za popodnevnu šetnju, vožnju električnim automobilom, a potom i ručak u jednom od lokalnih restorana, 54-godišnja latino diva odlučila se modno uskladiti sa svojim tri godine mlađim suprugom.

I dok je Ben Affleck uz raskopčanu bijelu košulju, i tenisice u istoj boji, odabrao sasvim običan par traperica, Jennifer Lopez izgledala je senzacionalno u bijeloj haljini čiji je gornji dio imao cvjetni print.

OPRAŠTAJU SE OD 2023.

Ljubav je na St. Bartsu: Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu odoljeli poljupcima u javnosti

Pogledaj galeriju

Svojim stajlingom, koji je upotpunila parom bijelih natikača i iste boje sunčanih naočala, Jennifer se savršeno uklopila u okruženje ovog karipskog otoka.

Lepršava haljina koju je odabrala i koja se veže u struku, pristajala joj je kao salivena, a ovoga puta naglasak je stavila na dekolte, odlučivši se za dubok izrez kojim je dala do znanja da je grudnjak u ovoj kombinaciji bio suvišan.

Stajling je zaokružila popularnom Diorovom torbicom u plavoj boji, koju je nosila u ruci.