uravnotežena i jednostavnija svakodnevnica

Životni balans i u zimskim mjesecima

28.12.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Rani zalasci sunca, hladno i tmurno vrijeme mogu rezultirati gubitkom motivacije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, kao i za brigom o sebi. A upravo to vrijeme godine iziskuje povećanu brigu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju

Uz tri inovativna, produktivna i kreativna uređaja; pametne telefone Samsung Galaxy Z Flip5 i Samsung Galaxy Z Fold5 te Galaxy Watch6 seriju pametnih satova, postizanje životnog balansa između posla, zabave i zdravlja nikad nije bila lakša.

Inovacija u kreativnosti

Ako vam je kreativnost jača strana ili vam je objavljivanje selfija na društvenim mrežama neizostavan dio dana, Samsung donosi novi uređaj krojen po svim vašim potrebama i željama. Galaxy Z Flip5 svojim jedinstvenim preklopnim dizajnom i širokom lepezom boja donosi iznimno stilsko iskustvo, stvoreno kako bi istaknulo osobnost svakog korisnika. Ono što ovaj telefon čini posebnim jest njegovo neusporedivo iskustvo kamere. Zahvaljujući većem Flex Window zaslonu, Galaxy Z Flip5 omogućuje snimanje visokokvalitetnih selfija pomoću stražnje kamere te lako pregledavanje, prilagodbu tona boje i brisanje fotografija pomoću opcije brzog pregleda. FlexCam začajka stvara impresivne fotografije iz različitih kreativnih kuteva , dok pomoću Flex Mode načina rada možete brzo i jednostavno pregledavati i uređivati snimke. Dodatno, opcija Dual Preview omogućuje vašim prijateljima da se vide na Flex Window zaslonu što će osigurati da svatko bude zadovoljan snimljenom fotografijom. Stabilizacija kamere Super Steady osigurava glatke snimke u pokretu, dok funkcija Auto Framing obećava da nitko neće biti isključen s fotografije. Kreativnost ne poznaje granice niti u uvjetima slabog osvjetljenja. Galaxy Z Flip5 donosi napredna AI rješenja koja oživljavaju svaku fotografiju. S ovim inovativnim značajkama, ovaj pametni telefon postaje idealan izbor za sve koji žele izraziti svoju osobnost kroz fotografiju i umjetnički sadržaj.

Multitasking u pokretu

Za sve produktivce kojima je multitasking neizostavan dio svakodnevnice, Galaxy Z Fold5 donosi snažne performanse s impresivnim velikim zaslonom, čineći ga najtanjom i najlakšom verzijom Fold uređaja do sada. Ovaj inovativni pametni telefon vam omogućuje obavljanje više različitih zadataka na jednom uređaju, gdje god se nalazili, što ga čini predvodnikom u transformaciji svakodnevne produktivnosti. Multi Window funkcija omogućit će vam da sa s lakoćom koristite više aplikacija odjednom, što znači da možete istovremeno provjeravati e-poštu, surfati po internetu, pisati bilješke i gledati videozapise, bez gnjavaže oko prebacivanja između aplikacija. Jedna od novih značajki koja olakšava multitasking je i Taskbar, dinamički alat koji osigurava brzo prebacivanje između često korištenih aplikacija. Zahvaljujući proširenom Taskbaru, do četiri nedavno korištene aplikacije nalaze vam se na dohvat ruke, što znači da možete brzo pristupiti vašim omiljenim alatima i sadržaju bez napuštanja trenutnog prozora. Funkcija povlačenja i ispuštanja s dvije ruke je još jedan koristan alat koji vam omogućuje jednostavno premještanje sadržaja između aplikacija i zaslona. Na primjer, možete brzo kopirati i zalijepiti sliku iz galerije u aplikaciju Samsung Notes, jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem. Za još lakše i preciznije korištenje aplikacija, tu je i kompaktna S Pen Fold Edition olovka, pomoću koje ćete s lakoćom zapisivati bilješke i skicirati vaše nove ideje.

Produktivnost i zabava

Kako biste uspješno uskladili i povezali svoju kreativnost, užurbanu svakodnevnicu koja iziskuje maksimalnu produktivnost, a u isto vrijeme i vodili brigu o vašem zdravlju, u pomoć će vam priskočiti i Samsung Galaxy Wacth6 serija pametnih satova. Unaprijeđeni Camera Controller Galaxy Watch6 ili Galaxy Watch6 Classic pametnog sata omogućuje vam daljinsko upravljanje kamerom na vašem Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 uređaju, čime možete još jednostavnije snimiti fotografije i videozapise iz udobnosti vašeg zapešća. Povezivanjem Galaxy mobilnog uređaja i pametnog sata s lakoćom pratite svoje zdravlje u svakom trenutku. Pratite rad vašeg srca, brzinu disanja, raspored spavanja i fizičku aktivnost, dok senzori objedinjuju vaše zdravstvene informacije na jednom mjestu i daju uvid u širu sliku. Galaxy Watch6 serija nadograđuje napredne značajke detaljne analize čimbenika rezultata spavanja, koji utječu na kvalitetu vašeg sna. Sada možete dobiti informacije o ukupnom vremenu spavanja, ciklusima spavanja, vremenu budnosti te fizičkom i mentalnom oporavku, što će vam pomoći da bolje razumijete vaše navike i kvalitetu sna.

Simbioza ova tri inovativna Samsung Galaxy uređaja zasigurno će vam donijeti uravnoteženu i jednostavniju svakodnevnicu. Dok istovremeno brinu za vaše zdravlje i omogućavaju uspješno balansiranje poslovnih obveza i kreativnih trenutaka.