Čisto uživanje

Zimske radosti i uživanje u termama sa sunčane južne strane Alpa

01.01.2016 u 15:33

Bionic
Reading

Skijanje sa zajamčenim snijegom, klizanje na adventskom sajmu i opuštanje u najmodernijim austrijskim termama: otkrijte zimsku čaroliju u Koruškoj, u blizini skijališta Gerlitzen Alpe i Dreiländereck pored Villacha.

Gerlitzen Alpe obiteljima nude čisto uživanje na skijama. Najveće skijalište središnje Koruške sa svojih je 18 liftova, 44 kilometra savršeno pripremljenih staza, 15 km ruta za nordijsko skijanje i dječjim snježnim parkom pravi zimski raj. Kao jedino službeno „welcome beginners“ skijalište u Koruškoj, Gerlitzen uz široke spustove i jednu od najboljih škola skijanja u zemlji nudi i pregršt snijega, tako da se ovdje, s južne strane Alpa, zahvaljujući najmodernijoj opremi za zasnježivanje, skijati može već od 1. prosinca.

Ništa manje lijepo nije ni u obiteljskom skijalištu Dreiländereck kod Arnoldsteina, gdje Vas očekuju staze za početnike i za istinske skijaške šmekere, izvrsne vučnice i deset kilometara dugačka staza za skijaško trčanje. Posebno je popularna „noć tura“; svakog četvrtka navečer staze Dreiländerecka prisvajaju ljubitelji turnog skijanja, i to besplatno! Njima, kao i ljubiteljima pješačenja po snijegu, također preporučamo park prirode Dobratsch i Alpen Arenu, gdje se ljubitelji skijaškog trčanja mogu posvetiti svojoj strasti pod svjetlima reflektora. Čistu zimsku radost malima i velikima obećavaju i prirodna sanjkališta i klizališta na otvorenome i pod krovom u regiji.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Franz Gerdl

Doživite zimu na pravi način s karticom Kärnten Card. Kartica koja otvara vrata zabave i mnoštva drugih prednosti kod partnera kao što su Gerlitzen Alpe, Dreiländereck, adventska plovidba brodom, Villacher Alpen Arena i mnogi.

Za one koji večeri radije provode u nešto opuštenijoj atmosferi: sa skijaškom propusnicom za Gelitzen Alpe ili Dreiländereck nudi se 20 % popusta na ulaz u KärntenTherme Warmbad-Villach, najmodernije terme u Austriji, dok je s novom kombi-ulaznicom za Gelitzen Alpe ulaz čak besplatan – sa staza izravno u KärntenTherme. Uz to Vas adventski sajam u Villachu sa svojom bogatom umjetničkom i gastronomskom ponudom poziva u posjet gradu na Dravi, u kojemu se ujedno nalazi i Atrio, najveći shopping centar u Koruškoj.

Sve informacije pronađite na linku.