Glamur interijera

Naljepnicama protiv dosadnih zidova

12.10.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Današnje interijere krasi minimalistički dizajn, gotovo pa geometrijska čistoća, i zidne naljepnice s raznim motivima su kao stvorene za obogaćenje prostora

Šarene tapete prepune raznih dezena možemo vidjeti još samo u bakinom stanu, goli bijeli zidovi stvar su prošlosti, a na popularnosti sve više dobivaju zidne naljepnice.

Motivi često idu od prirodnih (drveće, cvijeće...), preko urbanih (panorame gradova, urbani motivi…), do čisto tekstualnih motiva, i lako se uklapaju u svaku prostoriju u vašem domu, od kuhinje do spavaće sobe.

Zidne naljepnice se vrlo često apliciraju samo na jedan dio zida, a dobra stvar je to što pri kupnji možete tražiti dimenzije koje vam trebaju.

Npr. razgranato drvo u kutu sobe, čije grane tek djelomično natkrivaju kauč ispred kojeg se nalaze, dok je ostatak zida potpuno bijel, stvara dojam opuštenosti, donosi dašak prirode i daje sobi dodatnu dimenziju.

Dječjoj ili spavaćoj sobi često više odgovaraju naljepnice s motivima koji se ponavljaju te, umjesto povezanih motiva u više boja, današnje su naljepnice često jednobojne sa simpatičnim motivom koji varira od oblaka i srca do smiješnih brkova.

Za dječje sobe su vrlo popularne i naljepnice čija površina imitira školsku ploču pa se po njoj može pisati kredom i vrlo lako obrisati. I ovdje je širok izbor motiva, od oblaka, preko božićnog drvca, do jabuka i zvjezdica.

Ipak, možda su trenutno najomiljenije tekstualne naljepnice. Danas se može naručiti bilo koji tekst, koji se zatim dizajnerski posloži na jednu ili više naljepnica te se aplicira na zid. Bilo da je riječ o mudrim mislima nekih poznatih ljudi, riječima pjesme uz koju su se ukućani zaljubili ili neke misli koja im opisuje život, sve je moguće i sve može uljepšati zid vaše sobe.

Ukoliko razmišljate o promjeni interijera i želite tekstualnu naljepnicu za svoj prostor, pogledajte što u ponudi ima Konceptus Design, pronađite koje vam odgovaraju, smislite tekst i uredite svoj prostor dizajnerski i povoljno.

A ono što je kod naljepnica najbolje, činjenica je da se mogu jednostavno aplicirati na zid, s obzirom na to da su samoljepljive. Upravo zbog toga proces apliciranja je jednostavniji nego kod klasičnih tapeta jer nema ljepila koje se prethodno nanosi, a također su financijski dostupnije. Lako se apliciraju i lako se skidaju. Provjerite ponudu zidnih naljepnica na Bazzaru i ne zaboravite da s kuponom TPORTAL10 imate dodatnih 10% popusta.