PREKRASNA U RUŽIČASTOM

Zgodna žena za sva vremena: Julia Roberts je oličenje elegancije u ovoj jednostavnoj haljini

25.02.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Glumica Julia Roberts često je za svoja izdanja na dodjeli Oscara dobivala samo najbolje ocjene, a iako ove godine nije bila na crvenom tepihu oduševila je svojim izborom koji je nosila kao prezenterica

Prelijepa 51-godišnjakinja oduševila je svojim stajlingom koji je nosila proglasivši dobitnika u kategoriji za najbolji film koji je osvojio film Petera Farrellyja 'Green Book'.

Julia Roberts je izgledala prelijepo u haljini asimetričnog kroja s potpisom poznatog dizajnera libanonskih korijena Elieja Saaba koja je bila odličan odabir za glumicu prepoznatljivog osmijeha.

Julia se tako priklonila najvećem trendu ovogodišnje dodjele Oscara koja je prošao u znaku vladavine haljina u svim tonovima ružičaste kojem nisu odoljele mnoge slavne cure poput Gemme Chan, Sarah Paulson i Helen Mirren.

Raskošnu je haljinu, glumica sparila sa sandalama Stuarta Weitzmana i nakitom tajvanske dizajnerice Cindy Chao.

Slavna je ljepotica koja je 2001. dobila Oscara za ulogu u filmu 'Erin Brokovich', bujnu kosu je stilizirala u krupne uvojke, a nije pretjerivala ni s make upom naglasivši prirodnu ljepotu.

ROMANTIČNO I EFEKTNO

Neočekivan izbor: Ova je boja dominirala crvenim tepihom, a nema tko je nije nosio

Pogledaj galeriju

Na ovogodišnjoj su dodjeli nagrada slavili Rami Malek ('Bohemian Raspsody') i Olivia Colman ('Favourite').

Veliko iznenađenje večeri definitivno je bila dodjela upravo u kategoriji najbolje glumice. Iako su svi bili uvjereni kako će Oscar otići u ruke glumačke legende Glenn Close, stoga kada je pročitano da istog osvaja Olivia Colman za film 'Favourite' iznenađenje je bilo veliko. Tijekom govora 44-godišnja Britanka prvo je odala počast upravo svojoj kolegici Glenn Close, a potom je kroz suhe zahvalila svima kojima je smatrala da treba.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju