must have komadi

Ženska moda - što obući ove sezone?

21.01.2022 u 10:00

Bionic
Reading

Pogledajte što je moderno ove sezone, koji trendovi se ponavljaju i koji komad odjeće je MUST HAVE?

Jakna ili kaput, koji je vaš odabir?

Jakne su uvijek bile odabir sportskog i ležernog ukusa. Ali, to više nije tako. Ove sezone očekuju nas jakne koje su unijele dašak elegancije, i ono što je najbitnije - savršeno griju i štite od zime.

Kaputi su neizostavan komad tijekom zime, i daju utisak elegancije i dobrog izgleda. Ovu sezonu osvojili su kaputi šarenih uzoraka i razigranih boja.

Gdje pronaći savršene jakne i kapute?

Jakne možete kombinirati sa apsolutno svim. To znači da ako ste namjerili obući novu suknji, traperice ili haljinu, uz vaš stajling odlično će se se uklopiti jakna!

Jakne mogu biti od onih kratke, oversize ili s malim daškom elegancije a to su jakne s remenom oko struka. Praktične su i tople za nošenje, zato su i osvojili srce mnogobrojnih dama!

Ako se pitate kakvu obuću je idealno kombinirati uz jakne, odgovor je - RAZNOLIKU. Doslovice, možete nositi i potpetice i gležnjače i duboke čizme.

Što se tiče kaputa, i ove sezone su IN oversize i teddy kaputi. Neodoljivi osjećaj kada se utoplite u meki kaput je savršen. Odlično će vas grijati i učinit da izgledate poput hollywoodske zvijezde.

Odaberite omiljene jakne i kapute ovdje.

Tenisice - odišu ležernim izgledom

Svaka žena će se složiti sa ovom činjenicom. Ženske tenisice su zaista idealne za lepršavi hod i savršen izgled. Modeli tenisica mogu biti raznovrsni, od elegantnijih do sportskih.

Sigurni smo da svaka žena obožava ovaj komad obuće, koji ulijeva sigurnost i dobar stil! Tenisice su idealne za razne prilike. Novi trendovi su zaista uspjeli izmješati sportsko s elegantnim. Tako je slučaj i s tenisicama. Možete birati elegante, sportske ili mix sportskog i elegantnog.

Modne tenisice mogu biti i izbor za svakodnevni izgled. Ove neobične, sportsko-moderne tenisice odlično se slažu s većinom vaših odjevnih komada iz ormara. Zato su idealan izbor za odlazak na kafu, izlazak u grad ili čak odlazak na posao. Odlično se slažu s haljinama, trapericama, suknjama, naprosto svime! Ali, ono što ih zapravo čini posebnima je osjećaj ugodnosti dok ih nosite! Opuštene, lagane i ležerne, modne tenisice idealne su za sve prilike.

Tenisice s potplatom - samo za hrabre ili i za one koji žele nešto novo u svom stilu?

Tenisice s potplatom, neobičnim uzorcima i raznolikih boja zaista zrače posebnim i nesvakidašnjim izgledom. Da, to su baš one one tenisice koje su se nosile prije mnogo godina. Sada su ponovno u modi, i pokazale su se kao savršen povratak mode iz vremena ludih provoda i dobre muzike!

Baš zbog toga su posebne. Stara moda u novom ruhu osvojila je srca mnogih žena, jer bude odlična sjećanja. Tenisice s potplatom nisu samo dobile ležerni izgled. One također mogu biti i moderne, ali i elegantne, Izbor je zaista raznolik, a i vrijeme je da se isprobaju drukčiji trendovi.

Gdje pronaći idealne tenisice, jakne i kapute?

Odjeću i obuću uvijek potražite na mjestima gdje je kvaliteta broj 1. Birajte vrhunske brendove i proizvođače, jer samo vam oni garantiraju dugovječno trajanje i pravi osjećaj ugodnosti.

Pronađite svoj komad obuće i odjeće od brenda Pinko na aswear.hr.