BREASTOX

Žene poludjele za botoksom koji podiže grudi

06.11.2009 u 09:58

Bionic
Reading

Pripadnice ljepšeg spola koje nisu zadovoljne izgledom svojih dojki, a boje se ići pod nož ili trebaju instant rješenje, sve češće posežu za novom metodom: botoksom za grudi

Novi tretman 21. stoljeća – podizanje grudi ubrizgavanjem injekcija botoksa u prsni mišić, sve je popularniji među ženama. To je, naime ,najbrži način za to da zablistaju na partyju ili vjenčanju, ili možda pred osobom na koju su bacile oko.

Tretman traje samo pola sata i trenutačno nema bržeg i učinkovitijeg rješenja za podizanje ženskih atributa. Ženi se namaže posebna anestetička krema i zatim ubrizga 12 injekcija botoksa u grudni mišić.

Grudni se mišić 'zamrzne', a izglađene su i bore u procjepu. Potrebna su dva tjedna da tretman počne djelovati, a učinak ostaje tri do četiri mjeseca.

Rješenje je to i za mlade majke koje nemaju vremena ići pod nož, a  grudi im nakon porođaja i dojenja gravitaciji više na prkose jednako dostojno kao prije. Sach Mohan, kozmetički kirurg, izjavio je: 'Mlada žena koja je tek rodila pod pritiskom je da mora izgledati dobro samo nekoliko tjedana nakon porođaja i ovo je još jedno oružje u arsenalu za dobar izgled. No preporučujem novim majkama da pričekaju barem tri mjeseca nakon porođaja za prvi 'Breastox'.

Tretman u Britaniji stoji oko 1.000 funti, dakle oko 8.000 kuna. Liječnici upozoravaju da se botoks za grudi ne smije upotrebljavati često, već samo prigodno.