PROGON MRŠAVICA

Žene bi se opet prodale za obline

22.07.2009 u 09:41

Bionic
Reading

Kad je riječ o savršeno oblikovanom tijelu, čini se da su se žene predomislile o tome kako žele izgledati. Više se ne misle izgladnjivati da postanu mršave do daske, već žele postići zanosno i zaobljeno tijelo poput pješčanog sata. Uzor broj jedan im je Kate Winslet

Kate Winslet ima najpoželjnije obline današnjice
Cheryl Cole ima izgled dječarca

Čini se da majušna i poput dječarca ravna mršavica Cheryl Cole unatoč popularnosti više nije na listi žena za kojima se, kad je o izgledu riječ, najviše povode pripadnice ljepšeg spola. Sada vjeruju klasičnoj ljepoti, s oblinama poput pješčanog sata, kakvu posjeduje glumica Kate Winslet

Istraživanje koje je proveo proizvođač žitnih pahuljica Special K na 2000 Britanki je pokazalo da su upravo obline nešto što bi žene i same voljele imati, navodeći pritom Kate Winslet kao jedan od najvećih uzora, 's idealnim oblinama poput pješčanog sata'.

Neproporcionalan izgled, poput onog Katie Price iliti Jordan, s golemim grudima i tankim strukom, više uopće nije poželjan.

Samo 13 posto žena smatra da izgledaju kao savršeni pješčani sat, ali ih 65 posto želi tako izgledati.

Katie Price je 'out'

Čak 35 posto žena izjasnilo se da želi izgledati proporcionalno, poput jabuke. Njih 25 posto želi izgledati kruškoliko, s velikom stražnjicom. Konfekcijski brojevi ženama više uopće nisu važan pokazatelj dobre linije i izgleda. Važnija im je cjelokupna skladna konstrukcija.

'Već 50 godina žene se trude smršaviti, čime su potpuno promijenile svoje figure. Izgubile su struk, a sada ga žele natrag', komentirali su iz tvrtke koja je provela istraživanje. Već vidimo u kojem smjeru kreću novi reklamni projekti proizvođača hrane.