Željko Joksimović 23. lipnja u Areni Varaždin

Željko Joksimović 23. lipnja u Areni Varaždin

24.05.2012 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog gostovanja u Varaždinu, jedan od najpopularnijih pjevača regije, Željko Joksimović, ponovno stiže u barokni grad. Nastupit će 23. lipnja u Areni Varaždin

No prije nastupa u Varaždinu očekuje ga – između ostaloga – nastup na Eurosongu, gdje će predstavljati Srbiju pjesmom 'Synonym' (ili u srpskoj verziji 'Nije ljubav stvar'). Njegova pjesma iznimno dobro stoji na kladionicama i predviđaju mu  plasman među prvih pet.

Željko Joksimović postao je poznat najširoj publici kada je na Eurosongu 2004. predstavljao Srbiju i Crnu Goru pjesmom 'Lane moje' i osvojio odlično drugo mjesto. Veliki uspjeh na Eurosongu ponavlja i dvije godine kasnije, kada je skladao glazbu za pjesmu 'Lejla', kojom je Hari Varešanovića predstavljao Bosnu i Hercegovinu. Pjesma je osvojila treće mjesto, a Željko Joksimović osvojio je i prestižnu nagradu za najboljeg kompozitora (Composeraward) prema mišljenju svih kompozitora sudionika festivala. Stoga Joksimović ima razloga nadati se i ove godine visokom plasmanu.

Cijena ulaznica za parter je 80 kuna, za tribinu 90 kuna, a u prodaju će biti puštene i ulaznice za fan pit po cijeni od 130 kuna (fanovi će dobiti i autogram kartu Željka Joksimovića).

Ulaznice za fan pit mogu se kupiti u sustavu Eventima na www.eventim.hr, preko kojeg se mogu kupiti i ulaznice za parter i tribinu.