SAMO ZA PROBU

Želite kupiti jedan od devet Roadstera? Probajte Veneno…

25.11.2013 u 12:42

Bionic
Reading

Kad proizvođač automobila izbaci novi model, logično je da prije kupnje možete isprobati novo vozilo u salonu. Ništa drugo ne radi Lamborghini. Za test vožnju Veneno Roadstera odvojili su jedan Veneno s krovom. Od četiri ukupno izrađena

Googlebajti (OK, ovo nije riječ, ali trebalo nam je nešto bitno veće od npr. terabajta) piksela posvećeni su u posljednjih godinu dana vjerojatno najpoželjnijem hiperautomobilu na svijetu Lamborghiniju Venenu. Ne treba podsjećati da su sva tri auta za kupce sa 3,6 milijuna eura prodana prije nego su uopće vidjeli ženevski salon?

Ohrabren dobrom prodajom, Lambo je odmah najavio da će raditi i verziju bez krova Veneno Roadster. Bit će nešto skuplji, ali i triput masovniji, bit će izrađeno ukupno devet auta. Za tu silu potencijalnih kupaca Lamborghini je na pisti Vallelunga kod Rima organizirao probne vožnje u Venenu.

Štošta je u ideji Venena (kako auta od 750 konja, tako i cijene iznad tri milijuna eura) pretjerano, ali da ste šeik koji ne pita za cijenu, a imate priliku kupiti praktički unikatnu zvijer, biste li razmišljali o novcu, ekologiji ili omjeru uloženo/dobiveno?