ANTONIJA BLAĆE:

'Želim raskošno vjenčanje i vjenčanicu s krinolinom'

02.06.2011 u 10:18

Bionic
Reading

Voditeljica šoua Big Brother otkriva čime ju je osvojio njezin zaručnik te kako je našla metodu ostvarivanja životnih ciljeva

Antonija Blaće prošli tjedan doživjela je pravo iznenađenje, donosi časopis Gloria. 31-godišnju voditeljicu šoua big Brother u Beogradu je iznenadio njezin dečko, vaterpolist Hrvoje Brlečić (28), i zaprosio je Cartierovim prstenom, dok su trubači svirali njihovu omiljenu pjesmu.

Antonija je otkrila da već razmišlja o majčinstvu i čime ju je osvojio zaručnik:
'Inače ne padam na sportske tipove, ali Hrvoje je bio toliko simpatičan i duhovit da mu nisam mogla odoljeti. Upoznali smo se u Šibeniku prije godinu i pol i mislim da smo po svemu srodne duše. Toliko smo slični da ponekad imam osjećaj da živima sama sa sobom. Oboje smo otvoreni, volimo izlaziti i zabavljati se, vrlo smo prilagodljivi, a kad, primjerice, gledamo filmove, imamo identične komentare i razmišljanja. Obiteljski smo ljudi. Što se tiče kućanskih poslova, nemamo klasičnu podjelu: svatko radi što stigne i kad ima vremena. Hrvoje bez problema kuha, usisava, pere suđe. Ja možda malo češće jer on ima dva treninga dnevno, ali kad ima vremena, ništa mu nije teško', kaže voditeljica koja još nema konkretnih planova za vjenčanje.

'Bit će to velika fešta za mnogo ljudi. Imat ću i raskošnu vjenčanicu jer bi to bila jedina prilika u životu da obučem krinolinu, a da mi se pritom nitko ne ruga', tvrdi Antonija koja je u intervjuu napomenula da joj je u životu pomogla duhovna metoda kreativne vizualizacije koju već dugo prakticira:

'To je metoda koja nas potiče da se prepustimo životnim izazovima i pritom vjerujemo da će sve dobro završiti. Samo treba poželjeti svoju pravu, unutarnju želju i svemir će se posložiti tako da se ona ostvari. Pritom ne treba pitati kako i kada, već vjerovati da će sve biti u redu.'