PONOVNO BRILJIRA

Zeleni kombinezon lijepe mame čisto je savršenstvo

24.04.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Blake Lively, glumica koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Tračerica', izgradila je status modne ikone zahvaljujući sjajnim kombinacijama koje su velika modna inspiracija

Plavokosa ljepotica, mama dviju djevojčica Ines i James, izgledala je senzacionalno na svečanosti pod nazivom Variety's Power of Women u New Yorku odlučivši se za kombinezon upečatljive smaragdnozelene nijanse.

Radi se o predivnoj kreaciji iz kolekcije Brandona Maxwella za jesen ove godine kojim je supruga holivudskog ljepotana Ryana Reynoldsa naglasila duge noge. Duga kosa stilizirana blagim valovima lijepo je naglasila kombinezon golih ramena koji je nosila s kratkim sakoom zanimljivih rukava.

  • +8
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Blake ostavila je opet bez daha na crvenom tepihu zasjenivši brojne slavne uzvanice, među kojima i Salmu Hayek, Jessicu Chastain i Ashley Graham.    

Inače, mediji su se raspisali o tome kako je ovaj događaj obilježio i jedan incident. Naime, Blake je iznervirala novinarka koja ju je pitala što nosi kad se želi osjećati moćno.

Glumica je dobila jednu od Varietyjevih nagrada, a umjesto o njenim postignućima i postignućima drugih žena, novinarku je zanimala odjeća koju nosi.

'Danas želite razgovarati o odjeći? A da pričamo o osnaživanju žena? Odjeća? Biste li muškarca to pitali? Ne, ne biste', rekla je zgodna 29-godišnjakinja', piše Daily Mail.