BLAKE LIVELY

Zbog ovoga joj sigurno svi zavide

05.11.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Osim što je vlasnica sjajna tijela, miljenica Anne Wintour koja je proglašava osobom s najviše stila u Hollywoodu i ima prezgodnog supruga, glumca Ryana Reynoldsa, Blake Lively možemo zavidjeti i jer, tako barem tvrdi, bez straha od debljanja uživa u čokoladi

'Nikad nisam na dijeti niti pazim što jedem. Dan obavezno započinjem vrućom čokoladom, a završavam ga s nekoliko kockica tamne čokolade. To me čini jako sretnom. Mislim da je tajna u tome što vodim vrlo aktivan život. Uvijek sam u nekom 'muvingu' i žurbi. Nemam ni nutricionista ni osobnog trenera', rekla je Blake Lively, piše Daily Mail

Plavokosa 26-godišnja glumica koja se proslavila u seriji Tračerica kaže da je tajna njezina lijepog tena u tome što, bez obzira na vrijeme, nanosi kremu s visokim UV faktorom.

'Moja je make-up rutina vrlo jednostavna: skidanje šminke i nanošenje BB kreme s UV faktorom najmanje 30', izjavila je Blake, novo lice L'Oreala nakon Jennifer Lopez i Beyonce.

Lijepa Blake u hit seriji 'Tračerica', koja se prestala snimati početkom ove godine nakon šest sezona, glumila je partijanericu Serenu Van Der Woodsen.