EMILY BLUNT

Zbog ove je haljine slavna glumica postala glavna tema društvenih mreža

28.01.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Britanska glumica Emily Blunt stigla je na prestižnu dodjelu nagrada SAG Awards ruku pod ruku sa suprugom Johnom Krasinskim, zablistavši u elegantnoj ružičastoj haljini koja je ukrala sve poglede. No, ubrzo nakon što je prošetala crvenim tepihom, javnost je na Twitteru u glumičinoj haljini vrlo brzo pronašla preneseno značenje

Glumica Emily Blunt okretala je glave na prestižnoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u ružičastoj haljini s predimenzioniranim volanima s potpisom ameriškog dizajnera Michaela Korsa, koju je uskladila sa srebrnim sandalama s potpisom pristupačnog brenda Sam Edelman, čija cijena iznosi oko 780 kuna, Jimmy Choo torbicom i dijamantnim nakitom s potpisom brenda Forevermark.

  • +7
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na prvi pogled vrlo efektna, šljokičasta haljina izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Slavna ljepotica, koja je kući ponijela nagradu za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu 'Mjesto tišine', postala je žrtva ismijavanja zbog haljine je mnoge podsjetila na ženski spolni organ.

USUSRET OSKARIMA

Noć ubojitih dekoltea: Pogledajte sve haljine s dodjele prestižnih nagrada

Pogledaj galeriju

Također, mnogi su komentirali kako je slavna glumica, pozirajući na crvenom tepihu zagrljena s kolegicom Rachel Weisz, time dala podršku LGBT zajednici. Naime, Weisz je u drami 'Neposlušnost: Hrabrost oslobođenja' koja govori o istospolnoj ljubavi utjelovila lezbijku Ronit Krushku.