NIJE DUGO ČEKALA

Ravno s modne piste: Senzacionalna haljina Lady Gage zaslužuje posebnu nagradu

28.01.2019 u 11:10

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Lady Gaga potrudila se da njezino izdanje na novom izdanju dodjele nagrada SAG ostane itekako upamćeno

U novoj sezoni nagrada Lady Gaga jedna je od glavnih zvijezda, a svojim izdanjima na crvenom tepihu malo koga ostavi bez daha.

  • +7
Lady Gaga na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +13
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na novom, 25. izdanju dodjele Nagrada udruženja glumaca odlučila je otići korak dalje odjenuvši haljinu koja je samo nekoliko dana prije premijerno predstavljena u sklopu nove Diorove kolekcije visoke mode u Parizu.

Laskava kreacija koju je za modnu kuću Dior stvorila dizajnerica Maria Grazia Chiuri ističe se bijelom satenskom svilom, izazovnim prorezom i sitnim resicama, a Lady Gaga odlučila ju je stilizirati bijelim stiletticama i upečatljivim kompletom nakita u znaku ogrlice choker i naušnica u formi leptira.

  • +4
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upečatljivim make-upom u maniri holivudskih diva i frizurom zalizane punđe, Lady Gaga zaokružila je novo izdanje za hod crvenim tepihom dodjele nagrada SAG, gdje joj je kipić za najbolju glumicu, kao na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, preotela glumica Glenn Close zahvaljujući filmu 'The Wife'.

USUSRET OSKARIMA

Noć ubojitih dekoltea: Pogledajte sve haljine s dodjele prestižnih nagrada

Pogledaj galeriju