LEPA BRENA:

'Zbog otmice sina trajno sam se razboljela'

03.01.2014 u 09:10

Bionic
Reading

Na početku karijere patila je za glamuroznim životom i skupim vilama. Sad kada to sve ima najradije bi se preselila u neku kolibu s bunarom u prirodi

Ni Lepa Brena ni njezin suprug Bobo Živojinović nikad se nisu zanosili slavom pa ih je otmica djeteta 2002. godine tim više pogodila. Vjerovala je da se takve stvari događaju samo u filmovima ili pak velikim svjetskim zvijezdama.

'Bila nam je to velika pouka da budemo jako oprezni. Poslije toga život mi se jako promijenio, od tada sam se razboljela, a i danas se liječim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada', rekla je Brena za In Magazin

Kada je roditeljski dom u Brčkom napustila zbog studija turizma u Beogradu, cijela je obitelj znala biti gladna.

'Oni su bili gladni u Brčkom dok sam ja studirala, ja gladna u Beogradu, to je bila škola za mene. Jeli smo kruh, paštete, jogurt, šećer, nije bilo novca za ručak, meso, obroke, menze, pa sam odlučila, kad sam ostala bez svega, uzeti život u svoje ruke te počela raditi i studirati', rekla je Brena.

Iako je do 1992. godine postala najveća zvijezda Balkana, pravo je ispunjenje doživjela rođenjem prvog djeteta. 'Žrtvovala sam karijeru da bih stvorila obitelj jer je karijera nešto što ne možete zagrliti, ljubiti, maziti', dodala je poznata pjevačica.